Annons

Annons

Efter succén i ”Talang” – här sätter Oliver, 12, David Batra på plats

Oliver Rytting, 12, gjorde succé i lördagens avsnitt av "Talang". Med hårdrocksdängan "Heaven's on fire" fick han en guldbiljett direkt till semifinalen. I helgen gästade han "Nyhetsmorgon" i TV4 och passade då på att tillrättavisa jurymedlemmen David Batra. "Det är ett familjeprogram, Batra", utbrister han.

När Oliver Rytting, 12, gjorde entré på ”Talang”-scenen i lördags var det med eftertryck.

– Det jag ska bjuda juryn på är varje katoliks mardröm. Det är demonens röst, sa han till programledarna innan det var dags.

Annons

Sedan rev han av Kiss ”Heaven’s on fire” i äkta hårdrocksanda. Och det gick inte att ta miste på att juryn var imponerad – hyllningarna haglade och det hela slutade med att David Batra tryckte på guldknappen och skickade Oliver direkt till semifinal.

– Han behöver liksom inget smink, inga yxgitarrer utan det är bara på med ett par boots och så ”fuck off” till allihopa. Fantastiskt, sa David Batra innan han slängde sig på knappen.

”Tänk på vad du säger”

I söndagens ”Nyhetsmorgon” i TV4 gästade Oliver programmet tillsammans med just David Batra och programledaren Kristina ”Keyyo” Petrushina. Och Olivers coola attityd har definitivt inte blivit mindre. Han passar på att sätta David Batra på plats ordentligt för hans ordval under sändningen.

– Det är ett familjeprogram, Batra. Tänk lite på vad du säger, säger han med tydlig hänvisning till David Batras ”fuck off”.

David Batra och Oliver Rytting i ”Nyhetsmorgon”. Foto: TV4

David Batra själv försöker försvara sig.

– Jag kunde inte hjälpa det, jag blev så tagen av det du framförde. Det var ditt fel ju.

Tävlade – mot Johan Glans

Kristina ”Keyyo” Petrushina, som leder ”Talang” tillsammans med Pär Lernström, avslöjar att hon också blev imponerad av Oliver.

– Jag var inte hårdrockare innan , men jag tror att jag blev det nu. Jag började ”headbanga” mitt under numret, för jag blev helt tagen av Oliver. Så hade jag suttit i juryn hade han varit mitt självklara val också. Det var bra gjort, säger hon i ”Nyhetsmorgon”.

Kristina ”Keyyo” Petrushina, David Batra, Oliver Rytting och Jenny Strömstedt. Foto: TV4

I ”Nyhetsmorgon” avslöjar David Batra att det faktiskt var en talangtävling som blev startskottet på hans stand up-karriär på 1990-talet. Han berättar att han vann sin deltävling och sedan satte sig för att titta på nästa deltävling, eftersom han var nyfiken på vem han skulle möta i finalen.

– Då var det en blond kille från Eslöv där som var väldigt rolig. Jag tänkte ”honom har jag ingen chans mot”. Det var Johan Glans. Vi kom faktiskt på delad förstaplats i tävlingen.

Se klippet från ”Nyhetsmorgon” här:

Se också Olivers uppträdande i Talang:

Text: Minna Wallén-Widung


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…