Annons

Annons

En kändis på vinflaskan

Många är de kändisar som sätter sitt namn på ett vin. En del är av riktigt bra kvalitet, men alla kanske inte håller högsta klass. Oavsett det så kan det vara roligt att köpa en flaska med sin favorit på etiketten och dricka själv eller ge bort i present.

Viner av kändisar

Per Morberg är en av dessa kändisar. Med sin Morberg Collection erbjuder han ett antal viner – festligt bubbel, rosé, rött och vitt vin.

Ernst Kirchsteiger, Glenn Strömberg och Markus Aujalay känns också som helt naturliga namn när det gäller vin, eftersom alla förknippas med mat, och vad passar bättre som middagsdryck en fredagskväll än ett glas riktigt gott vin?

Annons

Maria Montazami, Lill-Babs, Plura, Tomas Ledin och Per Gessle är andra kändisar som man kanske inte direkt förknippar med mat & dryck, men varför inte testa deras viner?

Även banden AC/DC, Kiss, Rolling Stones, Kent och Swedish House Maffia har såklart sina egna viner. Eller varför inte ta en svängom till Lasse Stefanz eller skratta tillsammans med Robert Gustavsson?

Själv känner jag mig onekligen väldigt nyfiken Leif Mannerströms viner från republiken Makedonien. Något av dessa ska jag definitivt testa till nyår!

Av Lena Walldin – vinintresserad redaktionsekonom på Året Runt

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…