Annons

Annons

Fembarnspappan Tommy Nilsson: “Hela dagen går åt till att handla mat och laga den”

Tommy Nilsson har fem barn med fyra olika kvinnor. För Svenska Dagbladet berättar han om söndagsmiddagarna som blir ett heldagsprojekt. "Man får skärpa sig när man har familj om man vill ha den kvar", säger han.

Artisten Tommy Nilsson vid pressträffen av Stjärnornas stjärna.

Tommy Nilsson. Bild: IBL Bildbyrå

Artisten Tommy Nilsson slog igenom på 1980-talet och är fortfarande ständigt aktuell.

För Svenska Dagbladets ”Perfect guide” berättar han om sina helgvanor. Som artist jobbar han ofta helg och när han väl är ledig tar han det lugnt, säger han. På fredagarna brukar han sitta i sin musikstudio, en friggebod på tomten, och försöka skriva musik.

Annons

– Där jobbar jag tills jag får arga blicken och någon påminner mig om att jag är ledig. Man får skärpa sig när man har familj om man vill ha den kvar, säger han till ”Perfect guide”.

Tommy Nilsson barn

Oavsett veckodag somnar Tommy Nilsson sällan före klockan två.

– Jag gillar timmarna när man är helt själv fast familjen är hemma. Jag gillar att ligga och fundera. Timmarna när man får tänka en tanke klart utan att bli avbruten. Jag tänker på livet: Vad betyder allting? Vad ska jag göra? Vad är meningen med livet?

Tommy Nilsson med sambon Linda Olsson och sonen Tim 2016.

Tommy Nilsson med sambon Linda Olsson och sonen Tim 2016. Bild: IBL Bildbyrå

Söndagarna är riktiga familjedagar. Då kommer alla fem barnen över på middag med flickvänner och pojkvänner.

– Hela dagen går åt till att handla mat och laga den. Det kan bli köttfärssås och pasta. Jag har fem barn med fyra olika kvinnor och bara det är som att skjuta sig själv i huvudet. Men allting går, jag är på en väldigt bra på plats i livet med min lilla familj. Fan, jag har det ganska bra märker jag nu, när jag berättar detta, säger han.

Text: Helena Sjögren 

Läs också:

Tommy Nilsson om sockersuget och erbjudandet från supergruppen

Tommy Nilsson: Det är klart att jag tänkte på henne

Tommy Nilsson efter Lotta Engbergs kupp: Vi har en härlig kemi


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…