Annons

Annons

Fikonbollar

Fikonbollar är ett mumsigt, nyttigare alternativ till snask.

Fikonbollar

Fikonbollar

15–20 stycken
200 g torkade fikon
1/2 dl sötmandel
1/2 dl cashewnötter
2 msk kakao
2 msk kokosolja

Garnering:
1/2 dl finhackade nötter eller kokosflingor

Skär bort skaftet på fikonen. Lägg sedan allt i en matberedare och mixa till en jämn smet.
Forma bollar och rulla dem i finhackade nötter eller riven kokos. Kyl minst 2 timmar. Förvaras kallt.

Annons

Recept Åsa Swanberg Foto: Ludwig Swanberg

LÄS OCKSÅ
Glutenfritt godis med smak av kokos och citrus

Fikonmarmelad

Enkla glasspinnar med nötter

Gott & Glutenfritt – baka glutenfritt med vår webbguide!

gott och glutenfritt

Äntligen en komplett och fullmatad onlinekurs för dig som vill veta allt om glutenintolerans och glutenfria matval!

Vi har samlat information om kosthållning, medicin & hälsa och andra värdefulla tips – och givetvis mängder av härliga och goda recept.

Du får…
● En inspirerande receptbank med 72 recept för hela dagen, både till vardag och fest.
● Anneli Andersson, som bloggar på Glutenfria godsaker visar i steg-för-stegfilmer hur du bakar saftiga bullar och bröd.
● Dietisten, Sofia Antonsson svarar på frågor och ger experttips om gluten.
● Du får en stor mjölguide
● Vi ger dig smarta knep för en härligare glutenfri vardag.

Efter kursen kommer du garanterat att känna dig tryggare, mer inspirerad och säker på att lyckas i köket.

Pris: Just nu! 199 kr Ordinarie: 249 kr

gott och glutenfritt


Kommentera

Här finns ALLT du behöver till din matlagning!


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…