Annons

Annons

Fylld lax med fetaost

Lättlagat och gott! Servera med sallad och färskpotatis.

Fylld lax med fetaost

Fylld lax med fetaost

4 PERSONER
600 g laxfilé med skinn
250 g körsbärstomater
60 g babyspenat
1 dl hackad dill
220 g fetaost
1 citron
salt, peppar
TILLBEHÖR:
sallad

Sätt ugnen på 175 grader.
Dela laxen tvärs över så det blir två bitar. Tärna tomaterna och värm i en stekpanna, tillsätt spenat och dill. Avsluta med att smula ner 2/3 av fetaosten.
Lägg laxen med skinnsidan ner i en ugnsfast form, lägg på fetaoströran, pressa över saften från halva citronen, krydda med salt och peppar, lägg på den andra halvan av laxen. Baka i ugn ca 20 minuter.
Servera med sallad och smula över resten av fetaosten. Garnera med citronklyftor.

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

Recept Janet Gustavsson Foto: Erik Karlsson

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Här finns ALLT du behöver till din matlagning!


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…