Annons

Annons

Spenatfylld ravioli med rökt lax

Snabblagat och gott med fylld pasta, lax och mozzarella. Perfekt en vardagskväll!

Ravioli med lax och mozzarella

4 personer

400 g ravioli, gärna spenatfylld
200 g kallrökt lax
10 bitar soltorkad tomat i olja
150 g minimozzarella
1 dl hackade ärtskott
Dressing:
1 hackad schalottenlök
3 msk vitvinsvinäger
1 tsk fransk senap
¾ dl rapsolja
salt, peppar

Annons

1. Koka raviolin enligt anvisningarna på förpackningen.
2. Strimla laxen. Strimla de soltorkade tomaterna. Fördela ravioli, lax och soltorkade tomater i fyra djupa tallrikar. Lägg på minimozzarella och ärtskott.
3. Dressing: Skala och hacka löken. Rör ihop lök, vinäger, senap, olja, salt och peppa, och ringla över pastan.

Recept av Janet Gustavsson
Foto: Erik Karlsson

Prova också:

Snabb laxpasta med kapris

Ugnsbakad lax med räkor och färskost

Kasslergratäng med pasta och ädelost


Kommentera

Här finns ALLT du behöver till din matlagning!


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…