Annons

Annons

Getostfylld ugnsbakad lax

Ett härlig recept! Ugnsbakad lax med smak av medelhavet.

Getostfylld ugnsbakad lax *** Local Caption *** Getost

4 personer:

4 bitar laxfilé à 150 g
200 g getost/chèvre
50 g pinjenötter
200 g körsbärstomater
salt, peppar
1 dl soltorkade tomater
färsk timjan

Sätt ugnen på 175 grader. Skär ett snitt mitt i varje laxbit och lägg dem i en smord ugnsform. Smula sönder getosten och fördela i ”fickorna”. Strö över pinjenötter. Halvera tomaterna och fördela dem runt om. Krydda med salt och peppar.

Annons

Sätt in mitt i ugnen i 25 minuter. Strimla de soltorkade tomaterna och strö över dem. Garnera med timjan.

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Här finns ALLT du behöver till din matlagning!


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…