Annons

Annons

Glutenfria mandelbiscotti

Lättlagade glutenfria mandelbiscotti passar perfekt till fikat!

Mandelbiscotti

22 stycken

1 ägg
1 1/2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
2 krm salt
1 1/2 tsk bakpulver
2 1/2 dl glutenfri mjölmix
1 dl sötmandel, grovt hackad
50 g mörk choklad, grovt hackad

Annons

1. Sätt ugnen på 175°.
2. Vispa ihop ägg och socker. Blanda 
i vaniljsocker, salt, bakpulver, mjölmix, mandel och choklad.
3. Dela degen i två bitar och forma till längder. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och grädda mitt i ugnen, 
ca 15 minuter.
4. Låt längderna svalna. Skär dem sedan 
i sneda bitar och lägg med snittytan upp på plåt med bakplåtspapper. Grädda i
 ugnen, 15 minuter. Stäng av värmen och låt skorporna torka på eftervärmen.

Gilla Året Runt på Facebook

Recept: Kerstin Svensson.

Foto: Olof Abrahamsson.

Prova också:

Glutenfri mandeldessert med blåbär och mango

Pepparkaksbiscotti

Glutenfria hallonbiskvier

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Här finns ALLT du behöver till din matlagning!


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…