Annons

Annons

Glutenfria rispuffkakor

På ett litet kick har du enkelt bakat våra goda rispuffkakor.

Glutenfria rispuffkakor

Goda rispuffkakor utan gluten passar både stora och små.

25 stycken
200 g mjölkchoklad
50 g smör
3/4 dl flytande honung eller sirap (Dansukkers ljusa sirap är glutenfri)
1 1/2 dl hallon
3 dl puffat ris

Hacka chokladen, smält smöret. Blanda chokladen med smöret och se till att chokladen smälter.
Rör i honung, hallon och puffat ris. Klicka ut på bakplåtspapper och låt stelna i kylen.

Annons

Av Janet Gustavsson Foto Erik Karlsson

Gott & Glutenfritt – baka glutenfritt med vår webbguide!

gott och glutenfritt

Gilla Året Runt på Facebook

Äntligen en komplett och fullmatad onlinekurs för dig som vill veta allt om glutenintolerans och glutenfria matval!

Vi har samlat information om kosthållning, medicin & hälsa och andra värdefulla tips – och givetvis mängder av härliga och goda recept.

Du får…
● En inspirerande receptbank med 72 recept för hela dagen, både till vardag och fest.
● Anneli Andersson, som bloggar på Glutenfria godsaker visar i steg-för-stegfilmer hur du bakar saftiga bullar och bröd.
● Dietisten, Sofia Antonsson svarar på frågor och ger experttips om gluten.
● Du får en stor mjölguide
● Vi ger dig smarta knep för en härligare glutenfri vardag.

Efter kursen kommer du garanterat att känna dig tryggare, mer inspirerad och säker på att lyckas i köket.

Pris: Just nu! 199 kr Ordinarie: 249 kr

gott och glutenfritt

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Här finns ALLT du behöver till din matlagning!


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…