Annons

Annons

Glutenfritt godis online – här hittar du det

Nu är det hög tid att börja fylla påskäggen med godis. Vill du ha glutenfritt godis i påskägget har vi listat några av de ställen där du kan köpa ditt glutenfria påskgodis online.

Här hittar du glutenfritt godis online

Allt fler väljer att köpa godis online och även glutenfritt godis online. Lagom till påsken 2018 kanske du vill passa på att köpa påskgodis på nätet.

Alternativen är många, och oavsett om du vill köpa godis online med fri frakt eller hemkörning, finns det en mängd olika alternativ att välja på.

Annons

Vi har listat några sätt att köpa påskgodis online, men det finns förstås ännu fler alternativ. För att vara säker på att ditt påskgodis hinner komma fram lagom till påsken 2018 är det bra att vara ute i god tid med sin beställning.

Bild: Shutterstock/IBL

Glutenfritt påskgodis:

EC-GO candy

EC-GO säljer ekologiskt vegangodis. Lagom till påsk kan du köpa veganskt påskgodis. Företaget säljer veganska påskägg, det minsta med 0,5 kilo vegangodis och det största ägget är fyllt med 10 kilo vegangodis. Allt godis är vegansk, glutenfritt och ekologiskt. Chokladen är nötfri och laktosfri.

De veganska och ekologiska påskäggen kan även levereras till företag.

EC-GO säljer även sockerfritt godis online.

Frakt: Fraktfritt vid köp över 300 kronor. Annars 150 kronor för privatperson och 100 kronor för företag.

Leveranstid: 3 till 4 dagars leveranstid för varubrev ekonomi. 2 till 3 dagars leveranstid för företagspaket.

Gottebiten

Gottebiten har flera fysiska butiker och ett relativt stort utbud av påskgodis att handla online. Gottebitens utbud består av både lösviktsgodis, som du köper i skopor á 100 gram, påskgodis och diverse onyttiga drycker (exempelvis läsk och energidryck).

Gottebiten har också en särskild kategori som heter glutenfritt där du bland annat kan hitta både påskskum och glutenfri choklad. I anslutning till lösviktsgodiset hittar du också innehållsdeklaration.

Frakt: Fraktfritt vid köp över 400 kronor. Inom Sverige fraktkostnaden 49 kronor per paket som väger under 20 kilogram.

Leveranstid: 3 arbetsdagar vid ”normala förhållanden”.

Läs också: Därför firar vi påsken

Sega gubben

Hos Sega Gubben finns färdiga påskägg som går att beställa både som privatperson och företag. De färdiga påskäggen finns från 0,5 till 7 kilo. Förutom det klassiska ”stängda” påskägget har de sin egen specialare – det öppna påskägget. Sega Gubben beskriver det själva som lite trevligare, lite lyxigare och med lite mer godis.

Den som vill ha ett påskägg uppmanas att beställa i god tid inför påsken! Alla beställningar av påskägg måste också göras via mejl eller telefon, enligt Sega Gubben.

Hos Sega Gubben finns också veganskt godis, även om utbudet är ganska begränsat. Företaget säljer också glutenfri lakrits.

Frakt: 59 kronor inom Sverige. Vid större skrymmande beställningar kan extraavgift tillkomma.

Leveranstid: Ingen uppgift.

Påskgodis till privatpersoner:

Partykungen

Partykungen har gott om godis som passar både kring påsk och resten av året. De har en hel del ovanliga underkategorier bland sitt godis, som till exempel ”godisspray”, ”japanskt godis”, ”retrogodis” och ”vuxengodis”.

De erbjuder även vegangodis – även om utbudet är något begränsat. Inte heller här finns någon särskild sektion för glutenfritt, däremot finns innehållsförteckningar på hemsidan.

Frakt: 0-199 kronor, beroende på leveranssätt och tidpunkt.

Leveranstid: 1-3 dagar (1 dag till postnummer söder om Sundsvall, 2-3 dagar norr om Sundsvall och på Gotland).

Klippkungen

Klippkungen skriver själva att de har tusentals varor i lager och däribland ett ordentligt utbud godis att köpa online. Företaget har en särskild sektion för sockerfritt. Här hittar du även en retro-sektion med godsaker som ”Hockeypulver”, ”Lakrisal” och ”Dunderklubbor”.

Innehållsförteckning finns på hemsidan, men företaget reserverar sig för att det alltid är ingrediensförteckningen på förpackningen som gäller

Bonus: Företaget har även en flik där de listar sin ”Topp 20”. Här finns också en ”Ät snart”-sektion för varor som antingen har korta datum eller har passerat bäst-före-datumet.

Frakt: 0-20 kilogram – 49 kronor, 20+ kilogram – 98 kronor, 60+ kilogram – 349 kronor. Skickas med DHL.

Leveranstid: 1-5 dagar.

Maxgodis

Bland Maxgodis påskutbud hittar man en del norska godsaker som skiljer sig något från våra svenska. Här kan man dessutom hitta en ”Saker som har, eller nästan har, passerat sitt bäst före-datum”-sektion om du är lite våglig. Till reducerat pris, såklart.

Innehållsförteckning finns på hemsidan!

Frakt: 0-3 kilogram – 45 kronor, 3-5 kilogram – 48 kronor, 5-10 kilogram – 53 kronor. Läs mer här!

Leveranstid: 2-3 arbetsdagar.

Påskgodis till företag och privatpersoner:

Gotterian

På Gotterian kan du köpa påskgodis online både som privatperson och företag. Gotterian har både påskägg och påskkorgar med kilovis med påskgodis.

På Gotterian går det även att köpa godis utan socker även om utbudet är begränsat. Företaget har hundratals olika sorters lösviktsgodis som du ofta köper kilovis. Gotterian har ingen egen kategori för glutenfritt, men på delar av lösgodissortimentet finns innehållsförteckning direkt på hemsidan.

Frakt: 49 kronor för privatpersoner som själva hämtar ut paketet. Hemleverans inom Sverige kostar 199 kronor för privatpersoner. Företagspaket till dörren kostar 369 kronor.

Leveranstid: Inom Sverige är leveranstiden 2 till 7 arbetsdagar. Godiset skickas till närmaste postombud eller som varubrev om volym och vikt tillåter.

Happy candy

Happy Candy levererar påskgodis både till privatpersoner och företag. Företaget säljer både färdiga påskägg från 180 gram till 3 kilo, men det går även att köpa deras ”påskmix” med inslaget godis kilovis. Happy Candy har dessutom påskrör med 700 gram inslaget godis.

Påskäggen kan skickas till hela Sverige och Happy Candy kan även hjälpa till med specialbeställningar, skriver de på sin hemsida.

Happy Candy säljer även amerikanskt godis och lösviktsgodis online. I lösviktssortimentet uppger Happy Candy att det finns 430 sorter som går att beställa per 100 gram. Happy Candy har en särskild kategori för sockerfritt godis online, men inte för glutenfritt. På hemsidan finns däremot innehållsförteckning för lösviktsgodiset.

Frakt: 49 kronor inom Sverige. Frakt för företagspaket är 99 kronor.

Leveranstid: Beställningen skickas normalt inom 3 till 5 arbetsdagar. Under vissa perioder, till exempel påsk och semestertider kan leveranstiden bli längre.

Läs också: Allt du behöver veta om påsken

USAgodis

USAgodis har ett utbud som skiljer sig något från de flesta andra. Framförallt under deras påsksektion hittar man en hel del nyheter jämfört med vad vi är vana vid att hitta på de svenska hyllorna. En av de mest udda sakerna i deras utbud är: Tandkräm (ja, du läste rätt).

USAgodis har ingen särskild kategori för glutenfritt godis, däremot finns det innehållsförteckning i anslutning till de olika godissorterna.

Frakt: 39 kronor för varje 8 kilogram (ex: 117 kronor från 16 upp till 24 kilogram.)

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar (4-8 arbetsdagar för leveranser till Finland).

Gottelisa

Gottelisa levererar påskgodis både till privatpersoner och företag. De erbjuder påskägg i olika storlekar samt påskkorgar. I sortimentet finns även dragéägg, skumma höns, jellyägg och chokladägg med innehållsförteckning på hemsidan.

Hos Gottelisa kan du även beställa lyxiga chokladaskar med 4 till 36 praliner.

Frakt: 65 kronor om du hämtar paketet på utlämningsställe.

Leveranstid: Ingen uppgift.

Tokige Ture

Tokige Ture levererar påskägg både till privatpersoner och företag. Allt påskgodis i påskäggen är inslaget och enligt företag kan ett påskägg innehålla upp till 60 olika sorters godis. De allra minsta påskäggen innehåller 400 gram påskgodis. Men det finns även stora påskägg som väger 5,5 kilo.

Frakt: 99 kronor. Fraktfritt för order över 6000 kronor.

Leveranstid: Normalt inom 2 till 5 dagar.

Påskgodis till företag:

Kandy’z

Kandy’z säljer godis till företag i hela Sverige. Lagom till påsk kan du beställa påskägg och påskkorgar i olika storlekar. Påskäggen finns från 0,3 kilo till 5 kilo. Påskkorgarna kan beställas mellan 1 och 15 kilo. Direkt på företagets hemsida finns också innehållsförteckning för påskäggen och påskkorgen. Delar av innehållet är fritt från gluten.

Kandy’z uppmanar företaget den som vill beställa ett påskägg eller en påskkorg att vara ute i god tid.

Frakt: Ingen uppgift.

Leveranstid: Enligt överenskommelse!

Krokodilprofil

Krokodilprofil levererar påskgodis till kontor eller som gåva till anställda. I sortimentet för påskgodis finns påskägg både med inslaget godis och lösviktsgodis och påskkorg. Det finns även påskboxar, men då måste du beställa minst 100 stycken.

Krokodilprofil säljer även ekologiska pralinägg.

Frakt: Om du beställer för under 1500 kronor tillkommer en kostnad på 300 kronor.

Leveranstid: 1-3 veckor, eller enligt överenskommelse!

Godisportalen

Godisportalen levererar påskgodis till företag. Här finns stora godisägg, mindre godisägg, påsklåda, påsksäck, platta påskägg rakt ner i brevlådan, påskkorgar, guldägg och även påskkorg med små ägg.

Godisportalen rekommenderar att påskgodiset beställs med god framförhållning – minst ett par dagar innan det ska levereras.

Frakt: Om påskgodiset ska levereras till ett företag sker leveransen direkt till företaget. Om det i stället skickas till en privatperson levereras det till något av DHL:s 1300 utlämningsställen.

Leveranstid: Enligt överenskommelse! Kunden kan själv bestämma när påskgåvan ska skickas.

Läs också: Så säger du glad påsk på 30 olika språk

Reklamonline

Reklamonline.nu erbjuder påskgodis online. Här finns både traditionella påskägg, påskägg i guld, receptionsägg och påskkorg med påskägg. De minsta påskäggen väger 400 gram och de stora påskäggen väger 5 kilo.

Företaget säljer även olika typer av påskkorgar. Bland korgarna finns bland annat påskkorg med lyxblandning, påskkorg med kvalitetsblandning och påskkorg exklusiv. De allra största korgarna väger 9 kilo.

Frakt: Paket till hemadresser får hämtas ut. Företag kan få sin leverans direkt till företaget.

Leveranstid: Ingen uppgift.

Godisgrossisten

Här kan du beställa allt från påskägg i diverse utföranden till godis i konservburk och en hel trälåda med snask. Deras utbud av påskgodis som går att beställa online ska enligt egen utsago vara ”Sveriges kanske godaste påskgodis till företag”.

Bonus: De erbjuder sig att skicka kostnadsfria smakprover till potentiella kunder.

Frakt: Ingen uppgift.

Leveranstid: Enligt överenskommelse.

God smak

God smak levererar lyxiga påskägg och påskkorgar för företag. För att påskägget eller påskkorgen ska kunna levereras i tid måste beställningen göras senast två dagar innan leverans. God smak levererar dock bara till Stockholm city med omnejd.

God smak levererar påskägg helt i choklad med delikata praliner. Det finns även påskägg med enbart inslaget godis och påskägg med blandat godis.

Frakt: Avtalskunder som handlar för mer än 1 000 kr får fri frakt.

Leveranstid: Enligt överenskommelse! Påskäggen kan levereras till och med den 6 april.

Lyxigt påskgodis:

Solberga Konfektyr

Solberga Konfektyr säljer påskägg – klassiska, fabergé, genomskinliga påskägg och påskägg i guld – men också påskkorg och påsktuber samt påskägg med lakrits.

Frakt: Paket upp till 15 kilo kostar frakten 168,75 kronor. Paket mellan 16 och 40 kilo kostar frakten 281,25 kronor.

Leveranstid: Saknas uppgift!

Passa på när du handlar mat online:

Mat.se

På Mat.se är det mesta godiset i påsar – lösgodisutbudet är obefintligt. Dock har de en del godis som är fritt från både gluten och laktos. Om du inte är ute efter några revolutionerande godissorter så ska du nog kunna fylla ditt lystmäte här också – trots att även Mat.se fokuserar på just mat.

Frakt: Handlar du över 700 kronor är det fri leverans för privatpersoner – annars kostar det 29 kronor för leverans dagen efter. Läs mer här.

Leveranstid: På helgfria vardagar kan du få leverans samma dag mellan 16 och 22, förutsatt att du lägger beställningen innan klockan 13. För mer specifika instruktioner kan du läsa här.

Matsmart.se

Matsmarts godisutbud går inte riktigt att jämföra med specialbutikerna på nätet. Men å andra sidan är det inte deras affärsidé heller. En av nackdelarna med deras godissektion är att en stor del av produkterna är tuggummi (kanske inte så nyttigt, men ”godis” känns som en skev beskrivning). Är du bara ute efter godis som komplement till din mathandling på nätet så räcker det säkert gott och väl.

Frakt: 49 kronor / 20 kilogram om du vill hämta ut hos ditt serviceställe. För hemleverans finns olika alternativ mellan 79-99 kronor / 20 kilogram.

Leveranstid: 2-5 arbetsdagar.

Läs också: Fira en glutenfri påsk – våra bästa recept

Mathem.se

Mathem är inte heller en dedikerad godisbutik, men deras godisutbud online är ändå relativt stort. Om du besöker Mathem.se i syfte att göra din veckovisa mathandling och tänkte passa på att köpa lite extra påskgodis online så fyller de säkerligen den funktionen. Vad vi kunnat se saknas det dock tomma påskägg, så ska du fylla på själv får du lösa det annorstädes.

Frakt: Gratis, levererar dock bara till större städer än så länge.

Leveranstid: Om du beställer innan klockan 13 kan du få leveransen redan samma kväll, förutsatt att de levererar till ditt postnummer.

Ica

Även Ica säljer godis online även om de inte har några särskilda påskgodis. Den som är sugen på marsipanägg, mjölkchokladägg eller kanske dragéägg kan ändå hitta vad de letar efter här. Det finns också olika godisblandningar och sockerfritt godis.

Frakt: Priset för hemleverans varierar! Dels beroende på tid på dygnet, dels leveransintervaller och dels vilken del av landet du bor i. Den som kan ta emot sin leverans under ett tiotimmarsintervall kan få betala mindre för hemleverans än den som väljer ett spann på tre timmar.

Leveranstid: Antingen väljer du att hämta varorna i butik, eller så kan du välja hemleverans.

Ingen av återförsäljarna som nämns i artikeln har varit delaktiga i publiceringen, utan det rör sig om ett redaktionellt urval. Referenser till utbudet hos återförsäljarna åsyftar de produkter som fanns i återförsäljarens sortiment då artikeln skrevs och kan med all säkerhet förändras över tid. Informationen i artikeln utgår från respektive återförsäljares hemsida.

Prova också:

Glutenfri påsktårta med choklad


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…