Godaste kräftlagen

Kräftor kräver en god lag – här är receptet!

Kräftlag

2 pkt kräftor
3 liter vatten
1½ dl grovt salt
2 tsk råsocker
1 flaska ljust öl, 33 cl
4 dillkronor
2 msk dillfrön

ANNONS I vår shop: Bästa grytan till dina kräftor

Den fina grytan i oval form är tillverkad av pressgjuten aluminium i kropp och lock vilket gör att den är väldigt lätt. Grytan har myvkry bra värmeledningsförmåga och hållbarhet. Ett väl tillslutet lock ser till att maten alltid kommer att vara saftig och smakrik.

1. Koka upp lagen, låt svalna.
2. Lägg i kräftorna, tinade. Låt stå svalt i minst 4 timmar.

Recept: Janet Gustavsson
Foto: Erik Karlsson

Läs också: 5 fina favoriter till kräftskivan



Kommentera

Här finns ALLT du behöver till din matlagning!


 

 




SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT



Laddar startsidan…