Annons

Annons

Godaste kräftlagen

Kräftor kräver en god lag – här är receptet!

Kräftlag

2 pkt kräftor
3 liter vatten
1½ dl grovt salt
2 tsk råsocker
1 flaska ljust öl, 33 cl
4 dillkronor
2 msk dillfrön

1. Koka upp lagen, låt svalna.
2. Lägg i kräftorna, tinade. Låt
 stå svalt i minst 4 timmar.

Annons

Recept: Janet Gustavsson
Foto: Erik Karlsson

Fynda från oss: Klassisk Höganäs-skål – perfekt till kräftskivan!

Den vackra skålen i stengods rymmer 2,5 liter och håller maten varm riktigt länge. Tål både maskindisk och mikrovågsugn!

Bara 3 dagars leveranstid! Läs mer och beställ direkt!



Kommentera

Här finns ALLT du behöver till din matlagning!


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…