Annons

Annons

Gunilla Persson i nytt branddrama: ”Måste bära ut mamma på bår”

I våras brann Gunilla Perssons hem ner. Nu har hon drabbats av ännu en dramatisk brand i Los Angeles.

 

Hollywoodfrun Gunilla Persson, 59, utsätts för tragedi efter tragedi.

I våras brann hennes hem i Pasific Palisades, Los Angeles, ner och allt totalförstördes.

– Vi vaknade av ett väldigt konstigt ljud, det lät som fyrverkerier, så jag gick upp och tittade ut genom toalettfönstret. Jag öppnade dörren för att gå upp i trappen och där möttes jag av lågor. Det brann för fullt, berättade Gunilla Persson i programmet ”Svenska Hollywoodfruar”. 

Läs också: Gunilla Perssons skräcknatt – så räddade hon dottern från lågorna

Gunilla tvingades samla ihop spillrorna av sitt liv och flytta till ett nytt hus i samma område. Huset har en enorm terass med en otrolig utsikt över havet, och tv-profilen trivdes bra med livet i det nya huset.

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

– Jag älskar terassen, utsikten är helt fantastisk och man ser över hela kusten, från Malibu till Santa Monica, har Gunilla berättat för Hänt.

Men nu kommer nästa smäll för Hollywoodfrun. Bara ett halvår efter den traumatiska branden har nu en ny eld tagit fart i ett bostadsområde nära Gunillas nya hus i Los Angeles. Branden härjar för fullt och brandkåren kämpar för att få den under kontroll. Gunilla Persson skriver om den panikartade situationen på sitt Instagram.

”Los Angeles brinner. Ventura county fortsätter att brinna och vi kanske måste evakuera p g a den kraftiga vinden som tilltar i styrka. Vi är i en katastrofsituation med mamma som måste bäras ut på bår och sättas i bilen. Erikas skola är alldeles i närheten av the #skirballfire men skolan är tack och lov stängd och vi är alla tillsammans.”, skriver hon under en bild från nyheterna där man ser branden härja i närheten.

På onsdagskvällen rapporterade New York Times att minst fyra hem har blivit förstörda av branden och även närliggande hus påverkas.

Hemma hos Gunilla är det oklart om alla måste lämna det nya huset på grund av krisläget.

”Det är så mycket rök och sot i vårt hus som gått in genom springorna utifrån där folk går omkring med masker. Jag gråter ofta och ber till Gud för beskydd för alla som står i brandens och rökens väg.”, skriver Gunilla på Instagram.

Hänt har sökt Gunilla Persson för en kommentar.

Text: Johanna Bladh
Foto: Instagram, IBL
Artikeln publicerades först på Hänt.se.

Läs också: Hollywoodfrun Gunilla Persson: Min dotter räddade mig från ensamheten


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…