Annons

Annons

Håll Sverige rent!

Nu fortsätter historien om Tove Janssons Mumin och samarbetet med Håll Sverige Rent. Var med du också och bidra till ett renare Sverige!

Var med och tävla om fina produkter från Mumin och inträde till Junibacken, missa inte! TÄVLA HÄR!

Håll Sverige rent

Mumintrollens skapare, Tove Jansson, älskade havet och naturen. Att värna om miljön var för henne en självklarhet. Tove tillbringade sina somrar på den älskade ön Klovharun i Pellinge skärgård och hennes kärlek till det fria återspeglades ofta i Mumintrollens värld, inte minst i boken ”Pappan och havet”. Tove Jansson
Under 70-talet illustrerade Tove, tillsammans med sin bror Lars Jansson, exklusiva Muminaffischer för stiftelsen Håll Sverige Rent i deras kampanj ”Rädda Östersjön”.

Annons

Nu finns trycket på fina muggar från Arabia. När du köper en mugg bidrar du till Håll Sverige Rents arbete med att upplysa barn och ungdomar om nedskräpningens påverkan på vår miljö. Motivet påvisar problemen om vad som händer om vi skräpar ner våra hav men påminner oss också om vår vackra natur.

Specialmuggen, Håll Sverige Rent, 299 kr. 15 kr/såld mugg går till stiftelsen Håll Sverige Rent. Muggen hittar du på moomin.com

Var med och tävla om fina produkter från Mumin och inträde till Junibacken, missa inte! TÄVLA HÄR!

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…