Annons

Annons

Anders Bagge har förlovat sig med kärleken: ”Hon sa JA!!”

Den 4 november förlovade sig Anders Bagge med Johanna Lind. Mitt i förlovningslyckan överraskades Anders Bagge av en minst sagt rolig datumdetalj. "Min mor ringde precis och sa att hon förlovade sig med min far den 4:e november 1961", skriver han på Instagram.

Under söndagen friade Anders Bagge till flickvännen Johanna Lind, 46. Den trevliga nyheten delade Anders Bagge sedan med sig av på sin Instagram.

”Hon sa JA!!, underbar middag på Vadstena Klosterhotel”, skrev han på sin Instagram där han delar med sig av en bild på de tjusiga ringarna.

Annons

Föräldrarna förlovade på samma dag

I den berusande förlovningslyckan la Anders Bagge några timmar senare upp en bild på sina föräldrar. Det visade sig att Anders Bagge friat till sin kärlek på på exakt samma dag som hans föräldrar förlovade sig.

Gilla Året Runt på Facebook

”Min mor ringde precis och sa att hon förlovade sig med min far den 4:e november 1961 och sen gifte sig 62 den 4:e och igår var det min mors och fars 55 års dag. Hade ingen aning om detta men snacka om datum prick….”, skriver Anders Bagge intill bilden på hans föräldrar.

Sammanträffande eller, det så kallade, ödet – en härlig förlovningsdetalj var det hursom.

Text: Joakim Almén, Hänt.se

Läs också:

Anders Bagge: Jag var en gråtande clown


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…