Annons

Annons

Här är deltagarna i årets ”Biggest loser VIP”

Snart är det dags för några av våra svenska kändisar att ta sig an "Biggest loser VIP". Här är de som ska tävla!

Här är årets deltagare i Biggest loser VIP. Bild: Pär Bäckstrand/TV4

I höst går årets ”Biggest loser VIP” av stapeln och idag kunde de tävlande deltagarna avslöjas. Det blir inga mindre än artisten Anna Book, 46, sångerskan Camilla Henemark, 52, predikanten Runar Sögaard, 50, och kändisstylisten Jonas Hallberg, 46.

Annons

Dessutom är Farmen-profilen Jan ”Blondie” Hammarlund” är en av de tävlande. De får också sällskap av sångaren Loulou Lamotte, 36, och ”Ullared”-profilen Morgan Karlsson, 44.

”Något alldeles extra”

Programmet har spelats in under våren på Ekolsunds slott.

– Jag kan lova att det kommer att bli något alldeles extra. Så generöst som alla våra deltagare delat med sig av sina historier och det mod och den kämparglöd de visat är otroligt! Det är skratt, tårar, konflikter och häpnadsväckande förvandlingar – ett program med extra allt helt enkelt och jag kan lova att ingen kommer att bli besviken, säger Lotta Andersson, exekutiv producent för programmet, i ett pressmeddelande.

”Biggest loser VIP” början sändas i början av september i Sjuan.

Här är alla deltagare i ”Biggest loser VIP” 2017:

Anna Book:

Anna Book. Bild: Pär Bäckstrand/TV4

Anna Book föddes 1970 i Stockholm och är sedan många år en av våra mest kända pop- och schlagerartister. Hennes stora genombrott kom 1987, då hon deltog i Melodifestivalen med låten ”ABC”. Sedan dess har hon tävlat i Melodifestivalen flera gånger, och 2006 slutade hon på en andraplats i underhållningsprogrammet ”Let’s dance” tillsammans med danspartnern David Watson. Anna Book är gift med Roberto och tillsammans har de tre barn.

Camilla Henemark:

Camilla Henemark. Bild: IBL Bildbyrå

Camilla Henemark föddes 1968 i Stockholm. Hon slog igenom som sångerska i popgruppen Army of Lovers i slutet av 80-talet. Bandet hade stora framgångar över hela Europa under 1990-talet. Sedan dess har hon jobbat som bland annat skådespelare, programledare och fotomodell. Dessutom har hon varit aktiv som föreläsare för Nationell prevention av suiciditet och psykisk ohälsa (NASP). I boken ”Den enfaldige monarken” påstods att Camilla Henemark haft en affär med kung Carl XVI Gustaf.

Runar Sörgaard:

Runar Sörgaard. Bild: IBL

Runar Sörgaard föddes 1967 i Norge. I dag jobbar han som ledarskapskonsult, men han har ett förflutet som predikant inom Pingstkyrkan. Mellan 1990 och 2000 var han gift med artisten Carola Häggqvist. År 1996 skapade Sörgaard rubriker efter att ha skjutit ett rådjur från sitt sovrumsfönster. Tillsammans med Carola Häggqvist har han en son, Amadeus. Sedan 2008 är han gift med hustrun Jessica och tillsammans har de två söner. Tidigare i sommar meddelade paret att de går skilda vägar.

Jonas Hallberg:

Jonas Hallberg. Bild: IBL

Jonas Hallberg kommer från Köping och arbetar som stylist och programledare. Han har tidigare berättat om sin tuffa uppväxt med en psykiskt sjuk mamma. Han har bott i Los Angeles under många år och stylat stjärnor som Cameron Diaz, Charlize Theron och Scarlett Johansen. Han har deltagit i ”Let’s dance” och ”Camping queens” tillsammans med Tony Irving.

Jan ”Blondie” Hammarlöf:

Jan ”Blondie” Hammarlöf. Bild: IBL

Jan Hammarlund är en 52-årig dokusåpaveteran som bland annat har deltagit i ”Farmen” och ”Club Goa”.

Morgan Karlsson:

Morgan Karlsson. Bild: IBL

Morgan Karlsson, 44, är mest känd från tv-serien ”Ullared” som utspelar sig på det kända varuhuset Gekås i Ullared.

Loulou Lamotte:

Loulou Lamotte. Bild: IBL

Loulou Lamotte föddes 1981 i Malmö och är sångerska och låtskrivare. Hon deltog 2008 i TV4-programmet ”Idol” där hon slutade på en niondeplats.

Text: Hanna Svärd
Artikeln publicerades först på Hänt.se.

Läs också:

Uppgifter: Folkkära tv-profilen klar för i Biggest Loser

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…