Annons

Annons

Här är några av kändisauktionerna under Musikhjälpen 2017

En vårdag hos Gustav och Marie Mandelmann, Väder-Nils kattröja eller kanske diktläsning av Mark Levengood. Här är några av auktionerna under Musikhjälpen 2017.

Den 11 december drar Musikhjälpen 2017 i gång i Sveriges Radio och SVTplay.

Farah Abadi, Kalle Zackari Wahlström och Molly Sandén, programledartrion för ”Musikhjälpen”. Bild: Stina Stjernkvist/SVT

Under 144 timmar kommer programledartrion Farah Abadi, Molly Sandén och Kalle Zackari Wahlström direktsända från glasburen i Umeå. I år samlas pengar in för att motverka barnsexhandel.

Annons

Inför Musikhjälpen har en rad svenska kändisar skänkt roliga grejer som kommer att auktioneras ut under veckan.

Här är några av auktionerna:

Heldag hos Gustav och Marie Mandelmann på Djupadal

Gustav och Marie Mandelmann gör succé med tv-serien ”Mandelmanns gård”. I år är de dessutom julvärdar i TV4. Den som inte kan få nog av gården på Österlen har nu chansen att ropa hem en magisk heldag med Gustav och Marie Mandelmann på deras gård Djupadal i byn Rörum. Lunch lagas på gården och på kvällen väntar övernattning med frukost på Villa Hasselbacken som ligger strax bakom Rörums backar.

– Dagen börjar med att mjölka Snönos, Fräkna, Flinga, Bruna, Stjärna och gosa med årets nykalvar. Efter tiofikat med goa grejer så tittar vi runt på gårdens odlingar och växthus, vi hälsar på uppe hos Ensamma Trädet tillsammans med vallhunden Saffran, bekantar oss med höns, får och lamm och familjen Linderöd uppe i grönsakslandet, lovar paret.

Gustav och Marie Mandelmann. Bild: Jörgen Lindskog

Mark Levengood läser en dikt på er fest eller ceremoni

Mark Levengood har kanske en av Sveriges varmaste röster. År 2007 röstade medlemmar i synskadades riksförbund fram honom till Sveriges snällaste röst. Ligger ett bröllop, dop eller kanske någon annan form av ceremoni i kalendern? Perfekt, Mark Levengood auktionerar nämligen ut en diktläsning efter ert önskemål.

Mark Levengood. Bild: Stellan Herner

Väder-Nils blixtrande kattröja

Häromåret blev Nils ”Väder-Nils” Holmqvists en internationell angelägenhet efter att ha haft på sig en blixtrande kattröja i sändning 2015. Men nu har Nils Holmqvists bestämt att hans tid med kattröjan är förbi. I stället kommer den att auktioneras ut under musikhjälpen. Nils låter hälsa att tröjan är i storlek L och kan dra åt sig japanska tv-team.

Fick besök av TV Tokyo idag. Tror vi blev bästisar Shohei och jag. #tvtokyo #bff

Ett inlägg delat av nils holmqvist 🌤 (@nimbusnils) Jan 25, 2017 kl. 8:27 PST

Idol-juryns Nikki Aminis brudklänning

Jurymedlemmen Nikki Amini gifte sig sommaren 2017. Nu auktionerar hon ut sin bröllopsklänning.

Nikki Amini. Bild: Viktor Fremling

Exklusiv galapremiär av ”The Greatest Showman” i Sydney

Storfilmen ”The Greatest Showman” går upp på världens biografer lagom till jul. Nu har du chansen att åka till Australien och mingla på röda mattan med Hollywood-stjärnor som Hugh Jackman, Zac Efron och Zendaya på den exklusiva galapremiären. Premiären sker den 20 december.

The Greatest Showman. Bild: Twentieth Century Fox

Musikhjälpen sänds i P3 och SVTPlay mellan den 11 och 17 december.

Text: Helena Sjögren

Här kan du lägga bud i Musikhjälpens auktioner!

Radiohjälpen fördelar de insamlade pengarna till organisationer som jobbar med årets tema ”Barn är inte till salu” på olika sätt.

Här hittar du till alla Musikhjälpens auktioner med start från och med den 11 till den 17 december >>

 


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…