Annons

Annons

Här blir småföretagaren Faustina, 32, mångmiljonär!

Faustina Christiansen är småföretagare och mamma. Nu är hon även mångmiljonär! "Du är den iskallaste femiljonervinnaren vi någonsin har haft", utbrister programledaren Tilde de Paula Eby.

På onsdagsmorgonen är det som vanligt dags för Trisskrap i ”Nyhetsmorgon” i TV4. På plats finns Faustina Christiansen, 32, från Kristinehamn.

Redan innan hon börjar skrapa har småföretagaren och mamman Faustina klart för sig vad pengarna – hon är garanterad 100 000 kronor – ska gå till:

Annons

– Jag ska investera i mitt företag. Jag säljer hårprodukter och barnkläder på nätet, berättar hon för programledarna Tilde de Paula Eby och Peter Jihde.

Gilla Året Runt på Facebook

Bild: TV4

Programledaren: ”Iskall”

Faustina Christiansen är gift och har två barn, men familjen fick stanna kvar på hotellrummet medan Faustina skrapar fram pengarna i tv-rutan.

Bild: TV4

När det står klart att hon har vunnit högsta vinsten – fem miljoner kronor – skriker programledarna rakt ut. Faustina själv höjer händer i en segergest och säger att det känns bra, men verkar väldigt lugn i övrigt.

Bild: TV4

– Du är den iskallaste femiljonersvinnaren vi någonsin har haft. Fast kall som i cool, du har ett varmt leende, säger Tilde de Paula Eby.

Peter Jihde erkänner att han är lite för tagen av stunden.

https://www.instagram.com/p/BSNnSGvj4Bq/?taken-by=nyhetsmorgon&hl=sv

Se när Faustina skrapar hem fem miljoner kronor i TV4:


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…