Annons

Annons

Här lurar världsstjärnan Kishti Tomita – totalt

Den amerikanska världsstjärnan Anastacia har haft listettor världen över. Ändå lyckas hon grundlura Idoljuryn vid uttagningarna i Jönköping. “Herregud, jag är en sådan tönt”, utbrister Kishti Tomita.

I tisdagens avsnitt av ”Idol” har turen kommit till Jönköping. Idoljuryn tar som vanligt plats bakom sitt bord, redo att hitta de bästa talangerna.

Kishti Tomita, Alexander Kronlund, Nikki Amini och Anders Bagge. Bild: TV4

Men vad de övriga jurymedlemmarna inte vet är att Anders Bagge har ordnat en alldeles särskild överraskning till dem. Under inspelningarna av ”Idol” arbetar han parallellt med den amerikanska artisten Anastacias kommande album, och han har lyckats övertala henne att ställa upp på ett spratt.

Annons

– Jag och Anastacia jobbar ihop nu och har jobbat ganska länge tillsammans, så vi känner varandra väldigt väl. Hon har extremt mycket humor och är en fruktansvärt bra skådespelare. Nu ska vi se om någon av de andra kommer att komma på att det är Anastacia och vem som gör det först, säger Anders Bagge i programmet.

Sjunger ”Öppna din dörr”

Förklädd till en lite blyg och nervös brittiska kommer hon in i rummet och presenterar sig som Gaby.

– Jag är från England, London, men jag har lärt mig en sång på svenska för er skull, säger hon och börjar sjunga ”Öppna din dörr” av Tommy Nilsson på knagglig svenska.

Anastacia som brittiska ”Gaby”. Bild: TV4

Juryn ber henne sjunga något på engelska också, och då slår hon till på sin egen monsterhit ”I’m outta love” från 1999. Och nu börjar åtminstone Nikki Amini att ana ugglor i mossen.

Anastacia sjunger ”Öppna din dörr” med Tommy Nilsson. Bild: TV4

Men för Kishti Tomita har inte poletten fallit ner ännu.

– Jag tycker att du har en extrem talang som missbrukas totalt genom alla ljud du lägger till. Du låter nästan som Anastacia, du är precis på gränsen, säger hon.

– Det tar jag som en komplimang, säger Anastacia.

– Gillar du Anastacia? frågar Anders Bagge.

– Jag älskar henne!

”Du är för nervös”

Trots att Anders Bagge berättar att han faktiskt arbetar med Anastacia just för tillfället, verkar inte Kishti Tomita lista ut hur det ligger till.

– Du kan inte låta nästan exakt som Anastacia utan att ha någon form av talang, men just nu är du inte där. Du är alltför nervös och det är alldeles för sent för ”Idol”, säger hon.

Kishti Tomita överraskas av Anastacia och Anders Bagge. Bild: TV4

Anastacia låtsas börja gråta varpå Anders går fram och ger henne en tröstande kram. Juryn går och äter lunch och det är inte förrän Anastacia dyker upp i egen hög person, som Kishti begriper att hon blivit utsatt för en spratt.

– Herregud, jag är en sådan tönt! utbrister hon mellan skrattsalvorna.

Kishti Tomita kramas med Anastacia. Bild: TV4

Se klippet här:

”Idol” sänds måndag-onsdag klockan 20.00 i TV4.

Text: Minna Wallén-Widung

Läs också:

Här golvar järnvägsarbetaren Gabriel hela Idoljuryn

Idolvinnaren: Nu vill jag lämna den svåra tiden bakom mig

Emanuel sade upp sig för att satsa på musiken – slog Talang-juryn med häpnad


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…