Annons

Annons

Hittade kärleken i ”Allt för Sverige” – nu gifter de sig

“Allt för Sverige”-deltagarna Victoria Milar, 28, och Nathan Younggren, 25, hittade varandra under inspelningarna. I december ringer bröllopsklockorna. “Det är perfekt”, säger Victoria till Aftonbladet.

I den svenska myllan som deras förfäder en gång lämnade, hittade amerikanerna Victoria ”Tori” Milar och Nathan Younggren inte bara sina rötter, utan också varandra. Under inspelningarna av SVT-serien ”Allt för Sverige” fattade de två unga deltagarna tycke för varandra, och nu har de bestämt sig för att lova varandra evig trohet.

Annons

Alla deltagare i ”Allt för Sverige”, tillsammans med programledaren Anders Lundin. Bild: Stina Stjernkvist/SVT

I december gifter sig paret, skriver Aftonbladet.

– Sedan den stunden vi träffades har vi haft connection. Våra energinivåer matchade direkt. Jag hoppades hitta vänner för livet i Sverige, jag hade till och med mer tur och hittade min bästa vän, säger Nathan Younggren till tidningen.

”Det är perfekt”

De är båda glada över att både ha fått lära sig mera om sina förfäder och sitt svenska arv, men också över att de lyckades hitta kärleken i landet där de båda har sina rötter.

– Jag åkte till Sverige och lärde mig om mina förfäders kamp såväl som deras romantiska kärlekshistoria. Min egen kamp ledde mig tillbaka till Sverige. Allt är möjligt när du litar på ditt hjärta. Nu börjar min kärlekshistoria i Sverige och det är perfekt, säger Victoria Milar till Aftonbladet.

Victoria Milar. Bild: Stina Stjernkvist/SVT

Både hon och Nathan syns i den senaste säsongen av ”Allt för Sverige” som just nu visas i SVT.

Satsar på bergsklättring

Victoria Milar är utbildad kläddesigner men jobbar för tillfället som servitris hemma i USA. Hon har sitt hem i Colorado men bodde i Västafrika tills hon var nio år, eftersom hennes föräldrar var missionärer.

Hon har en bakgrund som idrottare – redan som tioåring började hon med bergsklättring och som 14-åring vann hon guld i tävlingen X-games. Hon har nyligen tagit upp intresset igen, och satsar nu stenhårt på OS 2020. Hennes svenska släkt härstammar från Dalarna.

Pratar lite svenska

Nathan Younggren är bonde och bor i Hallock, Minnesota, det amerikanska samhälle som har högst procent svenskättlingar i befolkningen. Han brukar dessutom samma jord som hans svenska förfäder gjorde när de kom till USA.

Nathan Younggren. Bild: Stina Stjernkvist/SVT

Som många andra i Hallock, pratar Nathan lite svenska. Nathan spelar i ett band och gillar att fiska. Förutom en bilresa till Kanada, som ligger cirka en halvtimme bort, hade han aldrig varit utomlands innan inspelningarna av ”Allt för Sverige” började. Hans svenska släkt kommer från Halland.

”Allt för Sverige” sänds söndagar klockan 20.00 i SVT1 och SVT Play.

Text: Minna Wallén-Widung

Läs också:

Miles, 10, åldras åtta gånger så fort som andra

Karin bröt ryggen på bröllopsresan

Eric Saade: Efter vårdnadstvisten stängde jag av mina känslor


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…