Annons

Annons

Horoskop 1–7/12

Vi går in i en ny månad. Vad händer i ditt liv?

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

Horoskop veckans astro

stenbocken
Väduren 21 mar – 19 apr
Du hamnar ofta i otakt med din omgivning. Ni vill samma saker men inte samtidigt. Försök kompromissa eller åtminstone vara lite följsam. Om du är för envis missar du chanser till spännande utveckling.
oxen

Annons

Oxen 20 apr – 20 maj
Du gillar att diskutera stora, övergripande frågor. En av dina vänner lägger fram synpunkter du inte har tänkt på som sätter igång tankar hos dig. Förändringar håller på att ta form, på både inre och yttre plan.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du träffar en intressant person som inte liknar dina andra bekanta. Ni har mycket att prata om, och era olika åsikter är bara stimulerande. Men du har också behov av att vara ensam och samla kraft inför kommande utmaningar.
Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul
Du är utåtriktad och nyfiken. När du träffar nya människor tar du genast kontakt och försöker lära känna dem närmare. Det är bra om du hör av dig till vänner från förr. Kanske kan du rentav organisera en återträff.
Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Du är flitig och sätter igång det ena projektet efter det andra. Ibland hakar det upp sig, men det beror inte enbart på dig. Vissa runt dig har en märklig förmåga att krångla till saker som i grund och botten är enkla. 
jungfru

Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du har saker som måste bli klara till en viss tid, och nu blir det en väldig fart på dig. Allt blir bättre än du tänkt! Men du kan inte slappna av, för det kommer hela tiden nya uppgifter. Gläd dig åt att du är efterfrågad!

vagen

Vågen 23 sep – 22 okt
Familjen och släkten kräver mycket uppmärksamhet. Någon har dessutom ett komplicerat problem som du kan reda ut. Det tar lite tid, men din lojalitet väcker respekt, och du känner att du är uppskattad.
skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du är bekymrad över konflikter i din närmaste krets. Men vissa människor behöver avreagera sig, och det går över ganska snabbt. Låt dem hålla på, och ha själv lite distans! Inse att allt inte är ditt ansvar!
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du sätter upp ambitiösa mål. Men det finns de som försöker övertala dig att göra något helt annat, och då blir du osäker. Ska du gå på din linje eller följa andras råd? Det är nog bäst att lita på dina egna instinkter!
vadur
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du tänker klart och gillar att planera in i minsta detalj. Flera personer hoppas att du ska lösa problem de själva ställt till med, och du ställer upp utan att tveka. En bra vecka för att söka jobb och/eller skicka viktiga brev.

vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du håller mycket för dig själv. Om du känner dig osäker döljer du det genom att sätta igång en massa aktiviteter. En person med starka andliga intressen söker ditt sällskap och försöker tränga igenom ditt skal.
fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du är allmänt sällskaplig och vill tro det bästa om människor. Men det gäller att inte vara för blåögd – någon du träffar nu försöker föra dig bakom ljuset i en viktig fråga. Använd ditt kritiska sinne så du inte blir lurad!

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

Julklappstips! Köp ett smycke med din väninnas stjärntecken!

Alla produkter är utvalda av Året Runts redaktion, och länkas till återförsäljarna genom tjänsten Metapic.

1. Stjärntecken med Bling bling! Smyckens kärna är gjort av koppar, sedan pläterad i 18k vitguld, 85 kr, från Fyndiq

2. Vackert hanlejon – Djurens konung!  Berlock Lejon 3D, antikt silverfärgad metall fri från bly och nickel, 35 kr, från Fyndiq

3. Klassiskt i guld! Berlock i 18k guld, 499 kr, från Fyndiq

4. Söta berlocker sterlingsilver! En detaljrik berlock med stjärnor och tecken som visar vilket stjärntecken du tillhör, 349 kr, från Jewelrybox.se

5. Stjärntecken i gulddoublé, 69 kr, från Fyndiq

6. Stjärntecken i guldpläterat silver! Berlock stjärntecken guld-på-silver, 129 kr, från Fyndiq

7. Stjärntecken äkta silver! Hängsmycke, 99 kr, från Fyndiq

8. Datasmycken med Bling! USB Minne 4GB Zodiac Bling Memory med ditt stjärntecken, 341 kr, från Fyndiq.

9. Stilrent och snyggt! Starsign är en ny serie halsband från Pilgrim med hängen utformade efter olika stjärntecken. Halsband i guld eller silver med kedja 40cm, 299 kr, från RoyalDesign

Utvalt av Sofia Gerholm

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…