Annons

Annons

Horoskop 1–7/9

Vad händer i vecka? Läs ditt astro så får du se vad stjärnorna säger.

Följ vår astrologs blogg! monicasastroblogg

horoskop

stenbocken

Väduren 21 mar – 19 apr
Du träffar trevliga människor som ger bra respons på det du gör och säger. Nu vill du gå vidare med nya projekt, men det kör ihop sig. Det bästa är att bara ta det lugnt och vänta tills trassligheterna reder upp sig.
oxen

Annons

Oxen 20 apr – 20 maj
Det finns ekonomiska frågor att hantera. Du tänker klart och måste få andra med på din linje – det går med lite övertalning. Veckans höjdpunkt blir en fest som väcker många oväntade känslor hos dig.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du vill att saker och ting ska ske snabbt. Din otålighet leder ingenstans utan gör dig splittrad och ineffektiv. Frågor runt boendet blir viktiga, men inga stora beslut fattas. Ägna dig på kärlek och relationer istället!
Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul
Det blir mer att göra än du räknat med. Stundtals känner du dig trött, men så händer något roligt som gör att energin fylls på. Det kommer ett oväntat besked per post eller telefon – då får du ännu mer att tänka på.
Lejon

Lejonet 23 jul – 22 aug
Du återupptar kontakten med en gammal vän, och ni har förstås mycket att prata om. En fråga du grunnat länge på får äntligen ett svar. Det är också en bra period för korta resor och utflykter. Du behöver nya intryck.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du avslutar ett projekt och påbörjar ett annat. Allt är så intensivt att du inte hinner tänka särskilt mycket. Det som händer nu kan påverka ekonomin till det bättre, även om det blir lite oväntat trassel på vägen.

vagen

Vågen 23 sep – 22 okt
Du blir inblandad i konflikter och får använda all din charm för att slingra dig ur dem. Tänk på vad du säger, även när du tror att ingen hör! En kortare resa ger nya intressanta upplevelser, men inte på det sätt du tror.
skorpionen

Skorpionen 23 okt – 22 nov
Det finns någon du vill lära känna närmare, men du är osäker och tar inga initiativ. Nu är det dags att våga, du har i alla fall inget att förlora. Ekonomin är också ett laddat område men där bör du vara mer försiktig.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du får inget gratis just nu. Visst går det framåt, men det krävs ansträngning och arbete, för att inte tala om tålamod. Det är bra om du får andras perspektiv – prata mycket med dina vänner och lyssna noga på deras råd.

vadur

Stenbocken 22 dec – 20 jan
Ta inte på dig stora extrauppgifter, för det är inte alls säkert att du kommer att vilja slutföra dem! Just nu är du betydligt mer intresserad av att vara ifred och utveckla dina andliga sidor och skapande talanger.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du funderar över djupa livsfrågor, och ofta förstår du sammanhang du inte ens tänkt på förut. I diskussioner tar du det lugnt eftersom du inte vill provocera någon. Du är ovanligt lyhörd och håller dig gärna i bakgrunden.
fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du försöker ha ordning och kontroll, men det går inte så bra. Kanske är det bäst att du sänker kraven och bara tar dagen som den kommer. Inse också att det inte går att hålla fast vid det förflutna – tänk framåt istället!

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…