Annons

Annons

Horoskop 10–16/12

horoskop

vadur
Väduren 21 mar – 19 apr
Du är ovanligt noggrann och bra på att organisera. Det kan beror på att vissa omkring dig slarvar alldeles väldigt, och det blir du som måste få saker och ting att fungera. Det är också dags att planera eller boka en resa.
oxen
Oxen 20 apr – 20 maj

Du gör ofta ett starkare intryck på andra än du själv vet om. Nu gör du en ny bekantskap som ger dig massor av positiv feedback. Det som finns mellan er kan också utvecklas till kärlek, om du bara är öppen för det.

Annons

Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
I alla sammanhang visar du nyfikenhet och intresse för människor, och din spontanitet uppskattas. Dessutom är du bra på att kompromissa. Ett viktigt möte äger rum. På sikt kan det leda till många positiva förändringar.
Kraftan
Kräftan 22 jun – 22 jul
Du är hjälpsam och blir bemött med samma generositet som du själv visar. Allt går framåt i lagom takt, och du har bra balans mellan jobb och privatliv. Helt nya, stora utmaningar bör du däremot inte ta på dig just nu.

Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Du använder din fantasi för att hitta nya lösningar på problem, och dina infall är ofta helt briljanta. Dessutom försöker du överföra din positiva inställning till andra. En yngre, något osäker person har dig som viktig förebild.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du är generös med både tid och pengar. Dessutom är du så pass effektiv, så du kan hålla all stress i schack. Du har helt enkelt ovanligt bra flyt. En nära bekant tar kontakt för att diskutera ett samarbete som gynnar er båda.

vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Om du försöker vara perfekt blir det bara fel. Ta lite lättare på saker och ting och var även mer tillåtande mot dig själv! Ett ekonomiskt tillskott ger möjlighet till en god investering, eller kanske satsar du på en resa.

skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du är öppen och kan prata om vad som helst även med folk du inte känner. Tacka ja till fester och andra evenemang – det blir i regel mycket roligare än du tror från början! Och trevligt nog ser det allt bättre ut i kärleken.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du har stark intuition och känner ofta på dig vad som ska hända eller hur människor kommer att agera. Dessutom är ditt frihetsbehov väldigt starkt. Om någon försöker tvinga dig till något drar du dig snabbt och diskret undan.

stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du är på bra humör och har många trevliga stunder tillsammans med dina vänner, men ibland upplever du att kontakterna är väldigt ytliga. Om du verkligen vill ha en förändring måste du själv våga gå in på mer känsliga ämnen.

vattumannen
Vattumannen 21 jan – 19 feb
Det händer saker du inte räknat med, och du måste vara flexibel. Planera inte så mycket i förväg – försök hellre leva i nuet! Även relationer är ett spännande och oförutsägbart område. Du träffar många ovanliga människor.

fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du råkar ut för diverse oväntade förseningar. Det handlar om saker du inte kan påverka, och även om du blir irriterad måste du hålla god min. Tålamod är nyckelordet. Allt blir det som det ska, även om det dröjer ett tag.

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…