Annons

Annons

Horoskop 10–16/3

Läs veckans astro. Vad händer i just ditt stjärntecken?

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

horoskop

 

vadur
Väduren 21 mar – 19 apr
Kritik och antydningar påverkar dig mer än de flesta tror. Du blir osäker på vilka som är verkliga vänner och drar dig undan då och då. Kreativ är du i alla fall, och skapande verksamhet fungerar väldigt bra.
oxen
Oxen 20 apr – 20 maj
Du är bra på att läsa av människor, och i grupper får du snabbt en ledande roll. Då du respekterar olikheter känner folk förtroende för dig. Du är även effektiv och ser till att praktiska saker fungerar smidigt.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du fladdrar runt och kan inte koncentrera dig på något. Så fort det blir tråkigt ser du dig om efter något som känns roligare. Lova inte andra att du ska göra en massa saker, för då är risken att folk blir besvikna.
Kraftan
Kräftan 22 jun – 22 jul
Du möter de som inspirerar dig väldigt mycket. Kanske blir du intresserad av helt nya ämnen tack vare dem. Du är väldigt öppen för nytänkande, och vissa bekanta har du helt enkelt vuxit ifrån.
Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Du kommer överens med alla slags människor. Är någon på dåligt humör lättar du upp med skämt och roliga kommentarer. Ekonomin ser bra ut, du klarar både planerade och oväntade utgifter tack vare lite tur.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du är vänlig och tolerant mot alla, även om du inte delar deras åsikter. Dessutom är du hjälpsam när det gäller praktiska saker. Du ser lösningar och ställer upp. Många är glada över att ha dig som vän.
vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Det blir inte många lugna stunder den här veckan. Du vill vara nyttig och bestämmer dig för att skapa mer ordning runt dig. Uppskjutna projekt gör sig också påminda, men vissa behöver du nog hjälp med.
skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du är inte så systematisk, utan du gör saker lite på känn. Märkligt nog fungerar det, och du uträttar ofta mer än folk rumt dig. Det blir tid över, och den bör du använda till att sätta egna guldkanter på tillvaron!

Annons

skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Överraskande nyheter gör att du får extra mycket att göra. Det passar dig bra, eftersom du är väldigt energisk. Ditt goda humör gör att du lätt tar udden av den kritik som vissa riktar mot dig. Ekonomin är dock lite svajig.
stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Det är förändringar på gång, och du vet inte vad du tycker om det. Vissa dagar känns allt hur bra som helst, andra dagar precis tvärtomn. Lugna tankarna genom olika former av skapande verksamhet!
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du har plikter som inte är tidskrävande var och en för sig, men de är många! Det går inte att skjuta upp saker längre, du måste skärpa dig och sätta igång. Bättre än att gå runt med dåligt samvete!
fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du behöver omväxling, så fastna inte i gamla hjulspår! Tacka ja när folk vill ha med dig på saker, annars missar du mycket spännande. Det är också dags att ge kärlekslivet en puff i rätt riktning.

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…