Annons

Annons

Horoskop 10-16/8

Vad säger stjärnorna om din vecka? Läs veckans horoskop!

stenbocken
Väduren 21 mar – 19 apr

Det rör till sig på olika områden och du orkar inte ta tag i alla praktiska detaljer. Jobbet känns inte heller så lockande. Å andra sidan har du tur i kärlek, så humöret är bra och rent känslomässigt finns många höjdpunkter.

oxen

Annons

Oxen 20 apr – 20 maj

Du vill ha lugn och harmoni till varje pris. Om det är något obehagligt på gång drar du dig undan utan att förklara varför. Men om det gäller pengar bör du inte backa, för då kan du bli rejält överkörd. Bevaka dina intressen!

Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun

Det är mycket att göra hemma, men det är ingen idé att starta några jätteprojekt. Slappna av och tänk på att även små steg leder till målet! Ekonomin kan ta ett stort steg i rätt riktning genom ett par snabba och smarta beslut.


Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul

När du träffar pompösa, självgoda personer vill du sticka hål på deras uppblåsta fasader. Men samtidigt tycker du lite synd om dem, så det känns väldigt kluvet. Du måste kunna säga vad du tycker men på ett mjukt och sansat sätt.

Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug

Du får en ny idé som du genast vill testa. Din egen entusiasm är stor, men du har svårt att förklara dina intentioner för omgivningen. Därför blir det lite motstånd här och var, men du ångar ändå på i snabb takt och lyckas bra.


jungfru

Jungfrun 23 aug – 22 sep

Du tar på dig extrajobb och hoppas att det ska underlätta för andra. Din osjälviska inställning är beundransvärd, men hur länge räcker energin? Det är kanske dags att hushålla bättre med krafterna, så du inte kör slut på dig.

vagen

Vågen 23 sep – 22 okt

Du drar igång aktiviteter och får alla att känna sig delaktiga. Människor vill gärna vara i din närhet eftersom du utstrålar så mycket positiv energi. När det gäller pengar bör du dock vara försiktig, annars riskerar du att bli lurad!

skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov

Du vill bestämma även i småsaker och folk låter dig göra det. Det förvånar dig eftersom du har räknat med motstånd. Men bli inte övermodig – det finns en konkurrent som inte har visat sig än och som är beredd att till tjuvknep!

skytten

Skytten 23 nov – 21 dec

Du blir osäker när du märker att vissa människor ger dubbla budskap hela tiden. Vad ska du tro på? Det bästa är att vara försiktig, inte fatta viktiga beslut eller gå in i krävande samarbeten. Var så självständig som möjligt!

vadur
Stenbocken 22 dec – 20 jan

Du vill skapa en harmonisk atmosfär omkring dig och det gäller på både inre och yttre plan. Oavsett hur människor beter sig försöker du vara vänlig och få dem att må bättre. En konflikt upphör, åtminstone tillfälligt, tack vare dig.

vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb

Du tvekar i en fråga som kräver snabba beslut. Det beror på att du utsätts för påtryckningar som är både starka och motstridiga. Gå inte emot din känsla, utan lyssna mer på din egen intuition än på andras övertalningsförsök!

fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar

Det finns goda utsikter till fest och romantik de kommande dagarna. Folk lägger märke till dig, och du får mycket beröm för dina personliga egenskaper. Dessutom kan ekonomin förstärkas genom en gåva eller vinst av något slag.

 

Läs mer om stjärnor och astrologi på Monica Hortells blogg>>


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…