Annons

Annons

Horoskop 11-17/2

Läs veckans horoskop. Känner du dig snabbtänkt och bra på att lösa akuta problem?

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

astro

vadur
Väduren 21 mar – 19 apr
Du har lite nya tankar och idéer som du vill testa. Särskilt diplomatisk är du inte, utan du säger vad du tycker utan att linda in det. Bli inte förvånad om vissa av dina bekanta protesterar och kanske missförstår dig medvetet! 
oxen
Oxen 20 apr – 20 maj
Det är ganska stirrigt omkring dig, och du måste hitta sätt att hantera alla olika intryck och impulser. Unna dig egen tid, helst en stund varje dag! Det behöver du om du ska kunna fatta rätt beslut både hemma och på jobbet
Tvillingarna

Annons

Tvillingarna 21 maj – 21 jun
När du bestämmer dig för att ta tag i saker är du väldigt effektiv. På något märkligt sätt lyckas du göra flera saker samtidigt. Dessutom ingjuter du stora doser optimism i andra, bara genom att själv visa gott humör.
Kraftan
Kräftan 22 jun – 22 jul
Du är intresserad av människor och försöker hitta något gott hos alla. Flera personer behöver din hjälp med att lösa problem, och du ger generöst av din tid och ditt engagemang. Alla former av samarbeten fungerar utmärkt.
Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Du får in pengar genom att sälja något du själv inte längre behöver. Oväntade utgifter slukar det mesta, men det blir i alla fall lite över. En snåljåp tycker att du ska dela med dig, men det går du inte på.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du tänker praktiskt och gillar att experimentera. Dessutom är du hjälpsam och gör vad du kan för att underlätta för alla omkring dig. Lite trött är du ibland, men det kan du motverka med bra mat och extra vitaminer.
vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Du är på bra humör och låter dig inte nedslås av små motgångar. En person som brukar vara allmänt irriterande visar en trevligare sida av sig själv, och er relation blir bättre. Dessutom fortsätter du att ha tur i kärlek! 
skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Ditt tålamod är inte så bra. Du vill att allt ska ske genast och lägger energi på småsaker som lika gärna kan vänta. Det är dags att stanna upp och fundera på vad som är viktigt. Framför allt måste du behärska humöret.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du drar i många trådar och ser till att praktiska saker fungerar som de ska. Människor litar på dig, och du blir ombedd att ta ännu mer ansvar. Det är smickrande förstås men också betungande. Ibland måste du våga säga nej.
stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du får välbehövlig tid för dig själv. Använd den till att meditera, läsa och lyssna på din favoritmusik. Det finns mycket som måste tänkas över, men du bör inte fatta några viktiga beslut förrän du är hundraprocentigt säker.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du är snabbtänkt och bra på att lösa akuta problem på okonventionella sätt. Det som verkat krångligt visar sig ofta enklare än du trodde. Någon du inte träffat på länge söker kontakt, och ni har mycket att prata om.
fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du faller för frestelser och får sedan kämpa med ditt dåliga samvete. Dessutom får du kritik av någon som borde ägna sig åt sina egna problem. Ta inte sådant så personligt – bemöt det med en stor dos humor!

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…