Annons

Annons

Horoskop 11–17/8

Missa inte veckans spännande astro.

Följ vår astrologs blogg! monicasastroblogg

horoskop

stenbocken

Väduren 21 mar – 19 apr
Om du följer första bästa impuls lär du sannolikt ångra dig. Var beredd på oväntade hinder och låt allt ta sin tid. Det är däremot en bra vecka för hälsa och friskvård. Du vill testa nya sätt att öka välbefinnandet.
oxen

Annons

Oxen 20 apr – 20 maj
Du är på spenderhumör och köper både nyttiga och onyttiga saker men är även generös mot andra. Dina relationer fungerar jättebra, utom i ett fall – en konfliktsökande person som du helst bör undvika.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du kan inte koncentrera dig eftersom det händer så mycket du dig. Däremot är du väldigt engagerad i andras göranden och framsteg, och de som ber om ditt stöd får det. Många är glada över din hjälpsamhet.
Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul
Du vill göra mycket och planerar därefter, men energin räcker inte till. Du blir tvärtrött rätt vad det är, och då bör du inte pressa dig själv. Satsa på lagom med aktivitet och stora doser vila däremellan.
Lejon

Lejonet 23 jul – 22 aug
Du har stark vilja och gillar inte att kompromissa. I alla lägen är du övertygad om att just du har rätt. Ofta har du det, men i din närhet finns en försynt men kreativ person som du bör lyssna lite mer på.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du försöker lösa en konflikt mellan två nära personer. Dina ansträngningar uppskattas dock inte efter förtjänst. Låt folk reda upp sina egna trassligheter och byt gärna miljö, det ger perspektiv på det mesta.

vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Du behöver mycket egen tid. Visst är det frestande att säga ja till allt som föreslås, men du måste prioritera. Du mår bäst av att läsa, skapa och vara i naturen – allt annat kan du skära ner till ett minimum.
skorpionen

Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du gillar inte framfusiga människor som frågar dig om väldigt personliga saker. Egentligen vill du slippa krav på dig, särskilt på det känslomässiga planet. En ny bekantskap börjar bra men blir kortvarig.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du är ambitiös och vill göra ett bra intryck på andra. Minsta lilla misstag gör dig orolig. Men ingen har lika höga krav på dig som du själv, och om du tänker på det kanske du kan slappna av lite.

vadur

Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du är rastlös och behöver nya intryck. Flera av dina närmaste har förslag på saker ni kan hitta på- det är lika bra säja ja till allt du hinner med. Veckan är bra för att planera eller boka en lång resa.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du oroar dig inte för småsaker. Tvärtom, du håller upp humöret och gör allt för att muntra upp de pessimister som finns runt dig. Framgång på kärleksfronten gör dig glad – även ekonomin ser riktigt hyfsad ut.
fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du förnyar kontakten med en gammal vän, och ni har så mycket att prata om. Även i kärleken sker en positiv utveckling. Men jobbet är inte harmoniskt – du måste börja tänka i nya banor där.

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…