Annons

Annons

Horoskop 12–18/1

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop – så blir ditt 2017

Horoskop – veckans astro

stenbocken
Väduren 21 mar – 19 apr
Du är vänlig och anstränger dig för att förstå alla du möter. Vissa gör ett väldigt djupt intryck, och det är möjligt att du blir blixtförälskad i någon som dessvärre redan är upptagen! Känslorna går dock över fort.
oxen

Annons

Oxen 20 apr – 20 maj
Du får nya bekanta som uppskattar dig. Men du har inte tid att gå in i några djupa relationer så det stannar på ett ytligt plan, vilket ju kan vara trevligt det med. På jobbet är du energisk och drivande men blir lätt otålig.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du är ambitiös och vill göra allt rätt, och det lyckas du oftast med. Men när människor inte ser dina ansträngningar blir du besviken. Håll ändå fast vid din linje och var inte så fixerad vid andras åsikter om dig!
Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul
Någon du oroat dig för hör av sig, och ni har ett givande samtal. Du känner plötsligt att du har en del överskottsenergi, och det är dags att göra något av den. Projekt hemma slår väl ut, så varför inte möblera om?
Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Du måste ta tag i konflikter som ligger och pyr. Flera personer tycks förvänta sig att du ska ta ansvar för saker som andra ställt till med. Det är inget du ser fram emot, och frågan är om det ens är rimligt?
jungfru

Jungfrun 23 aug – 22 sep
Flera viktiga möten äger rum. Du är osäker på vilket intryck du gör på andra, men det finns ingen anledning till oro. Det du vill ha sagt går fram. Dessutom kommer du att få en viktig relation med någon du träffar nu.
vagen

Vågen 23 sep – 22 okt
Du har många praktiska sysslor att ta itu med. Energi har du så det räcker och blir över. Det gäller bara att hitta något slags system, så det inte blir rörigt. Låt inte andra blanda sig i – du är effektivast på egen hand!
skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du lär dig nya saker, och det leder till att du ändrar åsikt i många frågor. Din förmåga att se allt i nya perspektiv inspirerar dina vänner, utom en person som faktiskt börjar undvika dig. Ni har helt enkelt vuxit ifrån varandra.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Ett ekonomiskt problem löser sig till det bästa, och du kan andas ut. Du har också flera roliga möten med människor som delar dina intressen, så humöret stiger stadigt. Om det är konflikter på jobbet bör du försöka medla.
vadur
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du tänker snabbt men är ändå noga med detaljerna. Det har du nytta av, eftersom du måste fatta flera viktiga beslut. Även människor omkring dig litar alltmer på ditt omdöme. Ett kortvarigt miljöombyte blir givande.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du blir väldigt påverkad av allt som händer rå.unt dig, och du vill göra en insats för andra. Men du kan inte ta ansvar för allt och alla, utan du måste välja ut ett eller två projekt som du kan satsa helhjärtat på.
fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar
Rutinmässiga saker gör dig på dåligt humör. Du vill ha mer fest och flärd i vardagen. Unna dig lite lyxiga inköp och laga extra god mat! Det höjer humöret och då orkar du också sprida glädje till alla runt dig.

Klicka på smycket du gillar för att komma till butik!

Alla produkter är utvalda av Året Runts redaktion, och länkas till återförsäljarna genom tjänsten Metapic.

1. Stjärntecken med Bling bling! Smyckens kärna är gjort av koppar, sedan pläterad i 18k vitguld, 85 kr, från Fyndiq

2. Vackert hanlejon – Djurens konung!  Berlock Lejon 3D, antikt silverfärgad metall fri från bly och nickel, 35 kr, från Fyndiq

3. Klassiskt i guld! Berlock i 18k guld, 499 kr, från Fyndiq

4. Söta berlocker sterlingsilver! En detaljrik berlock med stjärnor och tecken som visar vilket stjärntecken du tillhör, 349 kr, från Jewelrybox.se

5. Stjärntecken i gulddoublé, 69 kr, från Fyndiq

6. Stjärntecken i guldpläterat silver! Berlock stjärntecken guld-på-silver, 129 kr, från Fyndiq

7. Stjärntecken äkta silver! Hängsmycke, 99 kr, från Fyndiq

8. Datasmycken med Bling! USB Minne 4GB Zodiac Bling Memory med ditt stjärntecken, 341 kr, från Fyndiq.

9. Stilrent och snyggt! Starsign är en ny serie halsband från Pilgrim med hängen utformade efter olika stjärntecken. Halsband i guld eller silver med kedja 40cm, 299 kr, från RoyalDesign

Utvalt av Sofia Gerholm


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…