Annons

Annons

Horoskop 12-18/11

 

Veckans astro

vadur
Väduren 21 mar – 19 apr
Det gäller att behålla lugnet och balansen, trots att det är lite stökigt omkring dig. Du måste hushålla med din energi istället för att kasta dig över varje nytt projekt med hull och hår. Lagom är oftast bäst!

Annons

oxen
Oxen 20 apr – 20 maj
Du får ett uppdrag som tar en stor del av din fritid. I sant optimistisk anda ger du allt och lite till, och många imponeras av din kapacitet. De ekonomiska belöningarna låter vänta på sig, men kommer till slut.

Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun

Du är framåt och visar att du är beredd att jobba hårt för att få som du vill. Dessutom hjälper du andra som inte orkar med sina åtaganden. En improviserad fest leder till nya spännande kontakter.
Kraftan
Kräftan 22 jun – 22 jul
Du får oväntade gäster, och det stör dig först. Men allt blir mycket trevligare än du trott, och humöret stiger. Boka gärna in viktiga möten – du är bra på att uttrycka dig och kan framhäva dig själv på ett bra sätt.

Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Du är rastlös och vill aktivera dig på en mängd olika sätt. I sällskapslivet är du uppskattad då du verkligen kan underhålla och roa människor. Dessutom är du tolerant och försöker inte ändra på någon annan.

jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du får tillfälle att briljera med dina färdigheter. Dessutom lär du dig mycket nytt. Om dina vänner inte hänger med i din utveckling söker du dig till nya bekanta. Din öppenhet gör att du trivs i alla möjliga kretsar.

vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Du har en massa småsaker som måste ordnas. Allt blir inte klart i tid hur du än försöker, så stressa inte i onödan! Det är viktigt för ditt välbefinnande att du får åtminstone en lugn, meditativ stund varje dag.

skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du har många tankar och funderar över vilka områden i livet som behöver förändras. Ofta drar du dig undan när folk kommer med frågor av praktisk natur – du vill inte ha några krav eller yttre utmaningar just nu.

skytten
Skytten 23 nov – 21 dec
Du söker avkoppling och lättsamt sällskap, och lyckas förmedla en positiv känsla till omgivningen. Om stämningen blir stel lättar du upp den med roliga kommentarer. Dessvärre är du lite glömsk, så dubbelkolla allt viktigt!

stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Någon försöker övertala dig att göra saker du egentligen inte vill. Du vill vara snäll, men snart är det ändå dags att säga ifrån. Påstridiga, manipulativa personer bör du undvika helt – ni har inget att ge varandra.

vattumannen
Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du både pratar och skriver mycket och är bra på att lära ut saker till andra. Du diskuterar gärna diverse brännande frågor och försvarar dina åsikter med stor envishet. Till slut orkar ingen argumentera med dig.

fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du är serviceinriktad och hjälpsam. Men du har också höga krav på dig själv, och det finns en risk att du överarbetar. Det är bra för dig att ha barn och ungdomar omkring dig – de ger dig nya perspektiv.

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…