Annons

Annons

Horoskop 12–18/5

Veckans astro är här!

Följ vår astrologs blogg! monicasastroblogg

PantherMedia 6678825

 

vadur

Väduren 21 mar – 19 apr
Ett beslut tar form i ditt inre, och det verkar som att förändringar närmar sig. Men du finns ännu detaljer du är osäker på, och därför ligger du lågt. Både humöret och självförtroendet är ändå stigande.
oxen
Oxen 20 apr – 20 maj
Med vänlighet och diplomati lyckas du charma en vresig person som många har problem med. För dig är inget omöjligt just nu. Även ekonomiskt går det framåt. Du gör en god affär utan att ens anstränga dig.

Annons

Tvillingarna

Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du vill ofta vara i fred för att tänka över saker och ting. Tyvärr blir du ofta störd. Många tycker att du ska lyssna på just deras synpunkter, och det är irriterande. Markera tydligt var du har dina gränser!

Kraftan
Kräftan 22 jun – 22 jul
Du visar prov på din organisationsförmåga. Allt blir inte som du tänkt, men helheten är bättre än väntat. Folk uppskattar att du tar ansvar, så att de själva kan slappna av. Kanske drar du rentav ett för stort lass?
Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Det händer mycket positivt, och du blir alldeles överväldigad av nya intryck. Skriv gärna upp tankar och känslor, det hjälper dig med perspektiv så du kan agera rätt. Du mår också bra av skapande verksamhet.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du vill förnya hemma, och visst är det dags att fräscha upp lite grann. Det gäller både städning och att skaffa snygga inredningsdetaljer i dina favoritfärger! Ge bort eller sälj gamla saker du inte vill ha kvar.

vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
En bra period för att göra affärer, men ta inga risker. Satsa på säkra kort, så blir det som du vill! Det går framåt även i jobbet. Självförtroendet är stabilt – det hjälper dig i kontakten med nya människor.

skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Det blir kanske inte så mycket gjort som du önskat, men strunta i plikterna ett tag! Du känner dig fri och lätt till sinnes – den känslan ska du ta vara på. Ordna gärna en fest för vännerna! Du får alla att trivas.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du är alert och snabb på att skaffa den information du behöver, oavsett område. Men det händer saker som du inte alls räknat med, och det blir blandade känslor. Acceptera att du inte har total kontroll!
stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du tänker positivt och sprider god stämning. Veckan är bra för att besvara brev, kontakta gamla bekanta och ordna fester. Penningaffärer kan vänta ett tag, för du är inte så skärpt när det gäller detaljer.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du blir besviken när du märker att människor inte lever efter sina ideal. Kanske har du haft för höga förväntningar? Det kan ligga mer bakom än du tror, så säg inte upp en bekantskap för några principers skull.
fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du känner en inre rastlöshet som är svår att förklara. Fysiskt krävande projekt är bra att ta tag i. Det kan koncentrera dig istället för att tankarna far åt alla håll. Ett miljöombyte blir också givande.

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…