Annons

Annons

Horoskop 12–20/1

veckans horoskop

vadur
Väduren 21 mar – 19 apr
Du är lite glömsk och har en tendens att röra till det med tider och möten. Ingen större skada skedd, men det blir en del extrajobb innan allt är ordnat. När det gäller pengar har du stor nytta av en närståendens kunskaper.
oxen
Oxen 20 apr – 20 maj
Du vill ha glöd och passion i allt gör. Vardagsljummet får det inte vara – då tröttnar du direkt. Det gäller även i kärleken. Du söker något utöver det vanliga och vill inte kompromissa. En ny relation blir stormig och kortvarig.
Tvillingarna

Annons

Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du tar tag i saker som måste göras och hoppas att andra ska erbjuda sin hjälp. Men alla tycks vara inne i sitt, och du blir lite besviken. Kanske måste du vara tydligare med vad du vill? Klarspråk brukar löna sig.
Kraftan
Kräftan 22 jun – 22 jul
Du säger vad du tycker. När andra velar är du både ärlig och bestämd, och många får en annan bild av dig. En och annan gillar inte dina åsikter, men det får du stå ut med. Nu vet de i alla fall var de har dig.
Lejon

Lejonet 23 jul – 22 aug
Du vill att allt ska gå snabbt, och hakar det upp sig blir du väldigt irriterad. Det finns en person som du tycker krånglar till allt, och ni råkar i luven på varandra då och då. Ingen  av er har fel, ni är bara olika!
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du är rastlös så passa på att tag i olika projekt hemma. Det finns mycket som du har skjutit upp i väntan på inspiration. Du kan också glädjas åt att en gammal god vän tar kontakt och vill ha med dig på något roligt.
vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
De människor du möter tycks ständigt förvåna dig – inget blir riktigt som du tänkt och trott. Det är alltså ingen idé att planera i detalj utan var tolerant, flexibel och beredd på oväntade vändningar.

skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Tävlingar och konkurrens stimulerar dig, och du lyckas överträffa dig själv när det verkligen behövs. Du är rätt provokativ mot människor du upplever som vaga och undflyende. Ärlighet och raka besked vill du ha.

skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du är i grunden optimistisk, men inse att du inte orkar allt du har föresatt dig. Dra ner på ambitionsnivån och försök vara nöjd ändå! Bra mat och extra vitaminer bidrar till att energin snart återvänder.
stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du vet inte vad du vill och ska helst inte fatta viktiga beslut eller starta nya långsiktiga projekt. Ägna dig istället åt att städa i lådor, sortera papper och liknande nyttigheter. Efteråt kommer du att tänka klarare.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Även om det inte händer så mycket utåt har du ett rikt inre liv, läser, mediterar och drömmer ovanligt mycket. Du intresserar dig för filosofi och andligt sökande, och flera av dina vänner är inne på samma linje.
fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du träffar någon som berör dig väldigt starkt. Tiden flyger iväg när ni träffas, och ni har alltid mycket att prata om. Troligen lär ni samarbeta i en viktig ekonomisk fråga, men det uppstår ett tillfälligt hinder.

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…