Annons

Annons

Horoskop 13–19/10

Lystring – veckans horoskop är här!

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

Veckans horoskop

stenbocken

Väduren 21 mar – 19 apr
Din intuition är förhöjd, och du är dessutom väldigt observant. Kort sagt, inget undgår dig och du agerar smart och effektivt. Något som rör pengar blir som du hoppas, och där får du också lite hjälp från andra.
oxen

Annons

Oxen 20 apr – 20 maj
Du kommer överens med alla slags människor. Även någon  du tidigare haft en konflikt med visar sig från sin bästa sida, och ni har ett bra och klargörande samtal. På jobbet är det intressanta förändringar på gång.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du är lite naiv och lättlurad när det gäller pengar, men själv tror du att du har stenkoll. Köp ingenting utan att rådfråga dina närmaste! Det är också bra att vara extra försiktig med alla slags viktiga papper och kvitton.
Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul
Du måste organisera din vardagstillvaro. Sortera papper, röj bland prylar och ge bort det du inte behöver! Du kommer att känna dig både lugnare och friare inombords. Ett ekonomiskt avtal blir oväntat givande.
Lejon

Lejonet 23 jul – 22 aug
Du trivs hemma och är väldigt duktig när det gäller heminredning och annat som höjer mysfaktorn. Dessutom har du massor av energi och vet vad du ska prioritera. Folk häpnar över vad du hinner göra på kort tid.

jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du hjälper andra att lösa praktiska och känslomässiga problem. Ofta räcker det med att du lyssnar, för att folk ska börja tänka i nya banor. I ekonomiska frågor är du skärpt och ser direkt om något är lönsamt.
vagen

Vågen 23 sep – 22 okt
Du har tur när du som bäst behöver det. Det gör att du känner dig allt säkrare och vågar ta initiativ som du tidigare dragit dig för. Dessutom får du mycket stöd från omgivningen. Du har alltså vind i seglen just nu!
skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du stöter ihop med någon som du varit osams med. Din första reaktion är att ignorera personen, men det bästa är om ni pratar helt lugnt med varandra. Låt det gamla vara, rota inte utan tänk nytt och se framåt!
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Det är förändringar på gång, och du vet inte vad du egentligen tycker om det. Vissa dagar är allt hur bra som helst, andra dagar vill du stoppa utvecklingen. Lugna tankarna med olika former av skapande verksamhet!
vadur
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du är lättirriterad och vill absolut inte ha dina cirklar rubbade – varning för bråk med folk runt dig! Men du är snabb, effektiv och praktisk, så mycket blir gjort. Ofta följer du impulserna på ett sätt som är ovanligt för dig.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du är optimistisk och njuter av att dra igång helt nya saker. I motsats till vissa runt dig ser du möjligheter istället för risker. Men du är inte lika självständig som vanligt utan vill ha både praktisk och moralisk support.
fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du vill gärna tro alla om gott och är optimist – men ibland är du för naiv. Nu lär du känna nya människor, men får dubbla budskap och vet inte vad och vem du kan lita på. Lyssna på din intuition, den är ditt bästa redskap!

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop


Kommentera

Vinn 10 000 kronor till valfri resa – TÄVLA HÄR

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…