Annons

Annons

Horoskop 13-19/4

Kolla in senaste horoskopet!

stenbocken
Väduren 21 mar – 19 apr

Det är dags för dig att ta det lite lugnt. Alla måste göra-listor kan du lägga åt sidan för ett tag. Ägna dig i stället åt att ”bara vara” – du behöver komma ikapp dig själv istället för att prestera. Konst och musik ger fina upplevelser.

Annons


oxen

Oxen 20 apr – 20 maj

Du tar tag i saker utan att planera särskilt mycket innan. Ibland blir det inte alls som du tänkt och du får börja om från början. Humöret är ändå bra, mest beroende den positiva uppbackning du får från andra människor.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun

Du lär dig mycket genom att iaktta andras beteende. Själv ligger du lågt och vill inte ta risker av något slag. Men det blir ändå en del trassel med viktiga papper och det måste du snabbt göra något åt. Inget löser sig av sig självt.


Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul

Du får positiv uppmärksamhet från alla möjliga håll. Men ett samarbete blir oväntat krångligt och du har svårt att få din vilja igenom. Frustrerande, för du vet att du har rätt. Var diplomatisk, så blir det som du vill efter ett tag!
Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug

Du får saker att hända. Även om det går trögt till en början lyckas du dra i de rätta trådarna. Vissa tycker att du är för dominant, men de allra flesta uppskattar din styrka och initiativförmåga. Självförtroendet stiger.


jungfru

Jungfrun 23 aug – 22 sep

Dina relationer är intensiva och fyllda av starka känslor. De nya människor du lär känna är speciella och kommer att påverka dina åsikter i många frågor. Du är ovanligt öppen för att tänka i nya banor, till mångas förvåning.


vagen

Vågen 23 sep – 22 okt

Lugn, stillhet och meditation är viktigt för dig just nu. Du behöver tid för dig själv. Om du har lovat att ställa upp på saker du egentligen inte känner för så kanske du måste backa ur, för både din egen och andras skull.
skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov

En bekant från förr hör av sig och ni har mycket att prata om. Men det visar sig också att ni har utvecklats väldigt olika, det gör dig förvånad och kanske lite besviken. En väldigt trevlig och lyckad fest utgör veckans höjdpunkt.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec

Du tar dig gärna an nya utmaningar. Att något är svårt känns bara lockande,  däremot står du inte ut med att något är tråkigt. Din längtan efter äventyr leder till oväntade händelser som kan förändra din syn på livet.


vadur
Stenbocken 22 dec – 20 jan

Humöret är bra eftersom du lyckas med det mesta just nu. Saker och ting faller på plats och många gånger är detta resultatet av ansträngningar du gjort långt tidigare. Du får belöningar kan man säga och de är verkligen välförtjänta.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb

Du lyssnar gärna på andra och ofta hjälper du personer som kört fast. Din förmåga att hitta ömma punkter och svaga länkar är fenomenal. När det gäller pengar är du optimistisk, men en planerad utgift blir större än väntat.
fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar

Vill du ha lugn och ro får du leta förgäves. Nu handlar det om nya uppgifter, intensiva relationer och spännande händelser. Det riktigt lyser om dig, din utstrålning attraherar många och du får uppmärksamhet i alla sammanhang.

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…