Annons

Annons

Horoskop 13-19/7

Missa inte veckans fullmatade horoskop!

stenbocken
Väduren 21 mar – 19 apr

Du träffar en person som berör dig starkt och en viktig vänskap kan utvecklas. Ni har många likartade erfarenheter och kan prata öppet även om känsliga ämnen. Det kommer också ett intressant förslag som rör ekonomin.

oxen

Annons

Oxen 20 apr – 20 maj

En fråga som rör släkten och dess historia tar upp stor plats i dina tankar. Du är väldigt intresserad av att forska i det förflutna. Dessutom har du fortsatt flyt med alla sorters affärsverksamhet. Du vet när det är dags att satsa.

Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun

Du vill att dina åsikter ska nå fram till människor och du tar ofta humorn till hjälp. Det är också en bra period för att starta nya praktiska projekt. Om du drar upp tydliga riktlinjer kommer många att vilja hjälpa till.

Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul

Problem du länge funderat på tycks lösa sig av sig själva, men det dyker också upp nya komplicerade frågor. Låt ingen stressa dig till att fatta beslut som inte har hunnit mogna inom dig själv! Det får ta den tid det tar.

Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug

Du är lite orolig för en släkting. Din naturliga impuls är att gripa in och hjälpa den personen, men det gäller samtidigt att inte gå på för hårt. Var lyhörd och tänk på att alla mår bra av att få ta ett visst mått av eget ansvar.


jungfru

Jungfrun 23 aug – 22 sep

Du försöker vara alla till lags, men ändå stöter du på motstånd hela tiden. Kanske vore det bättre om du följde din egen vilja i större utsträckning? Gör upp mål för dig själv och var konsekvent! Då kommer du snabbt dit du vill.

vagen

Vågen 23 sep – 22 okt

Du vill göra mer än du orkar. Energin kommer i korta ryck och tar slut utan att du förstår varför. Det gäller att inte ta i för häftigt utan hushålla med den kraft du har. Långa resor och utlandskontakter blir oväntat givande.

skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov

Du hamnar i diskussioner om politik och sociala frågor. Som vanligt är du envis, trots att du innerst inne vet att du inte har rätt i allt. En yngre person söker fördjupad kontakt med dig. Ni har mer gemensamt än du tror.

skytten

Skytten 23 nov – 21 dec

Du träffar en trevlig person som du dock inte litar helt på. Du vill verkligen göra det, men din intuition säger åt dig att vara på din vakt. Den signalen bör du ta på allvar. Var särskilt försiktig när det handlar om pengar.


vadur
Stenbocken 22 dec – 20 jan

Flera personer hör av sig och vill träffa dig, men du har svårt att bestämma något. Du vill vara fri och ta dagen som den kommer och slår bakut mot allt långsiktigt planerande. Känslorna går upp och ner utan att du vet varför.

vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb

Du försöker vara trevlig mot människor, även om du inte har något gemensamt med dem. Om stämningen är tryckt ser du det som din uppgift att göra alla på bättre humör och det lyckas du med. På fester blir du ofta en naturlig medelpunkt.

fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar

Du är rastlös och det märks i allt du gör. Det blir slarvigt och liksom uppskruvat. Men ingen tycks bry sig om det, eller kanske är det så att alla har fullt upp med sitt. Försök slappna av – meditation eller yoga kan göra underverk!

Läs också: Stort horoskop för hela sommaren!

Läs mer om stjärnor och astrologi på Monica Hortells blogg>>


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…