Annons

Annons

Horoskop 14–20/4

Följ vår astrologs blogg! monicasastroblogg

horoskop

vadur
Väduren 21 mar – 19 apr
Du tycker om att samla folk runt dig, och i både kärlek och vänskap utvecklas saker. Egna initiativ lönar sig. Lite tur med pengar har du också. Ska du köpa något hittar du det i regel till fyndpris. 
oxen
Oxen 20 apr – 20 maj
Dina relationer är intensiva och hetsiga. Du dras mot din vilja dras till konfliktsökande personer som gillar att reta dig. Ett samarbete som inleds blir kortvarigt, men ger ändå behövande stimulans.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Var lite försiktig när du träffar nya människor. Alla är inte ärliga, och någon du nyss lärt känna har verkligen en falsk fasad. Ni dras till varandra men ska helst inte ha några affärer ihop.
Kraftan
Kräftan 22 jun – 22 jul
Ett ideellt engagemang ger stimulans och nya bekanta. Du umgås gärna med de som är yngre än du själv. Men du är ofta trött och måste ta bättre hand om dig. Kanske behöver du se över dina kostvanor?
Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Du vill ha guldkant i vardagen: Nöjen, lyx och så lite romantik på det. Det går åt en hel del pengar, då du är generös mot både dig själv och andra. Tråkiga rutiner skjuter du upp, utan dåligt samvete…
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du är noga med detaljerna och blir väldigt arg på dig själv om du gör misstag. Även på andra har du höga krav, och pyser vassa kommentar när saker inte fungerar. Reta inte upp folk i onödan!
vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Du pratar om känslor och får folk att se sig själva i ett nytt ljus. Dina kommentarer är träffsäkra utan att såra. Men du engagerar dig ofta mer än du tänkt – det blir många trådar att hålla reda på. 
skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
En avundsjuk och allmänt missnöjd person kritiserar dig, men ditt självförtroende förblir stabilt. I ekonomiska frågor är du på hugget och vågar ta en och annan risk. En snabb affär ger bra resultat. 
skytten

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

Skytten 23 nov – 21 dec
Du står inför ett val och motstridig information gör det jättesvårt att fatta beslut. Det är inte heller så bråttom som du tror. Låt saker och ting mogna – det blir mycket bättre på lång sikt.
stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Det är harmoniskt och trevligt runt dig. Du ägnar dig åt familj och vänner utan behov av spänning och utmaningar. Har du ändå energi över så använda den till att förbättra hemma.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du vill göra nya och ovanliga saker, och dina vänner ställer glatt upp. Men du är inte särskilt uthållig så ta inte på dig hela ansvaret för tidskrävande projekt! Du mår bättre av snabba, korta insatser.
fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Dina relationer är intensiva och fyllda av starka känslor. Många i ditt umgänge är speciella och försöker påverka dina åsikter. Det leder till lite konflikter som bäst bemöts bäst med humor.

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…