Annons

Annons

Horoskop 14–20/7

Veckans astro är här!

Följ vår astrologs blogg! monicasastroblogg

Horoskop

 

vadur

Väduren 21 mar – 19 apr
Du går in i en händelserik och kreativ period. Något som hindrat dig försvinner, och du testar helt nya saker. Veckan är också bra för att investera pengar – lyssna på de goda råd du får av flera kunniga personer.

Annons

oxen
Oxen 20 apr – 20 maj
Du vill mycket men har svårt att prioritera. Egentligen trivs du bäst med att pyssla hemma med praktiska saker, utan att någon lägger sig i vad och hur du gör. Utflykter i naturen får dig också att må väldigt bra.

Tvillingarna

Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du är öppen och utåtriktad. När du träffar nya människor bemöter du dem vänligt, oavsett vad du innerst inne tycker. Men det finns någon i din närhet som oftast är på dåligt humör, och det går tyvärr ut över dig.
Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul
Du är både kreativ och nöjeslysten. Ingenting står stilla, utan det är liv, rörelse och ett högt tempo. I kärleken ser det riktigt lovande ut. Du är känslomässigt öppen och visar ett självförtroende som många finner attraktivt.

Lejon

Lejonet 23 jul – 22 aug
Något som suttit fast lossnar, och varje dag är intensiv och spännande. Känslomässigt har du en höjdpunkt, din värme och spontanitet gör dig omtyckt. Veckan är bra för att träffa folk och inleda nya relationer.

jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Veckan innehåller många nya insikter och aha-upplevelser. Ofta lär du dig hur andra  tänker genom att diskret iaktta dem. Själv avslöjar du inte så mycket om dina känslor – du föredrar att ha distans och kontroll.

vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Du har fattat ett viktigt beslut – nu börjar du undra om det var rätt. Tankarna far hit och dit. Diskutera saken med dina vänner – de kan ge dig nya intressanta perspektiv. Det är viktigt att du lyssnar förutsättningslöst.

skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du har stark utstrålning och märks i alla sammanhang. Dessutom har du massor av energi. Veckan passar bra för att ta tag i diverse projekt som skjutits upp. Det mesta känns enkelt när du väl kommer igång.

skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du vill vidga dina vyer och är intresserad av resor, studier och allt som kan öka din kunskap. Du vill veta hur andra tänker och hamnar i spännande diskussioner om livsåskådning. Ofta är du den som pratar mest.

stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du är väldigt seriös i både stort och smått. Människor som slarvar eller flamsar tråkar ut dig, och någon du umgåtts halvhjärtat med orkar du inte alls med nu. Samarbeta om en viktig affär – det har du stor nytta av att.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du träffar folk och har trevligt i största allmänhet. Även folk du inte hört av på länge söker kontakt. Du hinner inte med allt du tänkt, men det är ingen idé att ha dåligt samvete över det. Njut av stunden istället!

fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du anstränger dig verkligen för att lösa ett problem – risken är att du funderar för mycket och fastnar istället. Du behöver nya fräscha synpunkter från människor du litar på. Var också öppen för att kompromissa.

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…