Annons

Annons

Horoskop 14-20/9

Ny vecka och nytt horoskop!

stenbocken
Väduren 21 mar – 19 apr

Du intresserar dig för kost, motion och allt som ökar hälsa och välbefinnande. Om du länge funderat på att skaffa nya, nyttiga vanor så är det dags att äntligen göra slag i saken. Försök gärna få med några vänner i det projektet!

Annons


oxen

Oxen 20 apr – 20 maj

Du har nya idéer som du vill testa på andra. De flesta förstår precis hur du tänker och responsen gör att du får ännu mer inspiration. Dock finns det en ekonomisk fråga som ligger i bakgrunden och oroar, den måste lösas snabbt.

Gilla Året Runt på Facebook

Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun

Du tänker på saker som hänt för länge sedan och du inser att du har lärt dig mycket av alla olika erfarenheter. Nu känns det viktigt att gå vidare, men det är inte läge för att fatta drastiska beslut. Tålamod och planering behövs.

Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul

Du är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift. I diskussioner hittar du de rätta orden och folk inser att dina argument är värda att lyssna på. Men du är aningen splittrad, vilket gör att ett praktiskt projekt inte blir klart i tid.

Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug

När något behöver göras rycker du genast in, och din effektivitet imponerar. Du är också ovanligt diplomatisk och tar mycket hänsyn till andra. I kärleken går det framåt och om du är singel kan du träffa någon i ett oväntat sammanhang


jungfru

Jungfrun 23 aug – 22 sep

Du startar saker utan att veta hur du ska slutföra dem. Din djärvhet blir belönad, och du lyckas med sådant som först verkar omöjligt. Samtidigt är du lättirriterad och har en tendens att göra dig ovän med folk som rubbar dina cirklar.


vagen

Vågen 23 sep – 22 okt

Du vill gärna lita på människor, men en oärlig person försöker utnyttja dig. Det kan du enkelt avstyra om du är lite extra på din vakt. Tänk också på att hålla koll på inkomster och utgifter, så du inte överskrider budgeten!

skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov

Din starka utstrålning gör att människor lägger märke till dig. Självförtroendet stärks, du vill visa din kapacitet och det är en bra period för att söka jobb eller prata offentligt. Om du har konkurrenter blir du bara exra inspirerad.

skytten

Skytten 23 nov – 21 dec

Du vill inte missa något roligt, så du försöker vara med överallt. Frågan är hur tiden ska räcka till? Till slut måste du prioritera, och alla har förståelse för det. På jobbet tar du egna initiativ och reder ut en del gammalt trassel.


vadur
Stenbocken 22 dec – 20 jan

Du är trött på ytliga relationer med människor som du inte längre har något gemensamt med. Vissa blir sårade eftersom du inte bryr dig om att dölja dina känslor. Ärlighet går före hänsyn, för dig känns det befriande.

vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb

Någon avslöjar en hemlighet och du får mycket att tänka på. Det är bäst att vara diskret och inte föra något vidare. I kärleken ser det lovande ut, det kommer också in nya vänner i ditt liv. Du har en stark, positiv utstrålning.

fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar

Du kompromissar inte med dina ideal utan griper in utan att tveka när du blir vittne till mobbing och orättvisor. Din styrka i sådana lägen förvånar många. Ofta är du dock bättre på att kämpa för andras skull än för din egen.

 

Läs mer om stjärnor och astrologi på Monica Hortells astroblogg!


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…