Annons

Annons

Horoskop 15–21/12

Nu är veckans astro här!

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

Veckans astro

stenbocken
Väduren 21 mar – 19 apr
Ta det lugnt den här veckan! Det är inte läge att fatta stora beslut eller överträffa dig själv på något sätt. Låt andra stressa, om de nu vill göra det. Ett projekt på jobbet bör om möjligt skjutas upp tills efter helgerna.
oxen

Annons

Oxen 20 apr – 20 maj
Du har stark utstrålning och får mycket uppmärksamhet, även av de du knappt känner. Självförtroendet ökar. Arbetsmässigt är du framgångsrik och kan glädjas åt ett erbjudande som ger fina möjligheter till utveckling.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du följer dina impulser, även i lägen när du istället borde stanna upp och tänka efter. Därför gör du en del misstag, dock inte av allvarlig art. Omgivningen märker inte så mycket, utan det är mer irriterande för dig själv.
Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul
Du får mycket gjort, trots att du ofta blir störd av folk som vill ha dina råd och tips. Din förmåga att se helheten räddar dig alltid. Veckan är dessutom bra för att resa och göra annat som lyfter dig ur den invanda tillvaron.
Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Du unnar dig själv och dina närmaste lite extra lyx. Det gräver en del hål i ekonomin, men det tar du itu med senare.  När det gäller konkreta, praktiska frågor är du ovanligt slarvig och bekymrar dig inte över småsaker.
jungfru

Jungfrun 23 aug – 22 sep
Det blir en intensiv och spännande vecka. Humöret pendlar dock en del, och folk runt dig har ibland svårt att hänga med i svängarna. Du kan själv bli förvånad över dina reaktioner i vissa lägen, men det går inte att styra över.

vagen

Vågen 23 sep – 22 okt
Du är lyhörd och känslig. Om du märker att stämningen är disharmonisk ser du det som ditt ansvar att ändra på det. Det finns också mycket att ta itu med hemma, och som tur är finns flera som gärna hjälper till.
skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du är kreativ och löser problem åt både dig själv och andra. Energin tycks outsinlig dessutom, så du orkar hålla många bollar i luften. Förseningar i samband med resor kan irritera, men det kommer du snabbt över.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du pysslar med en massa småsaker, men inget tycks bli färdigt hur du än gör. Ta emot den hjälp som erbjuds! Även ekonomiskt kan det bli rörigt om du inte snarast bestämmer dig för att ha stenkoll på utgifterna.
vadur
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du träffar intressanta människor. Visst har ni olika åsikter om det mesta, men det finns ändå en grundläggande sympati. Du både pratar och lyssnar på ett sätt som väcker respekt. Ett miljöombyte ger inspiration.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du tänker mycket, gör upp stora planer, men kommer inte riktigt till skott. Lika bra det, eftersom det som startar nu blir oväntat krångligt. Du får alltså ha tålamod och ägna dig åt praktiska rutiner istället för nysatsningar.
fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du är energisk och tar massor av nya initiativ. Även sådant du skjutit upp länge kan klaras av i ett nafs, och du häpnar över din egen effektivitet. Ett överraskande meddelande från en gammal vän väcker många känslor.

Julklappstips! Klicka på det smycke du gillar för att komma till butiken

Alla produkter är utvalda av Året Runts redaktion, och länkas till återförsäljarna genom tjänsten Metapic.

1. Stjärntecken med Bling bling! Smyckens kärna är gjort av koppar, sedan pläterad i 18k vitguld, 85 kr, från Fyndiq

2. Vackert hanlejon – Djurens konung!  Berlock Lejon 3D, antikt silverfärgad metall fri från bly och nickel, 35 kr, från Fyndiq

3. Klassiskt i guld! Berlock i 18k guld, 499 kr, från Fyndiq

4. Söta berlocker sterlingsilver! En detaljrik berlock med stjärnor och tecken som visar vilket stjärntecken du tillhör, 349 kr, från Jewelrybox.se

5. Stjärntecken i gulddoublé, 69 kr, från Fyndiq

6. Stjärntecken i guldpläterat silver! Berlock stjärntecken guld-på-silver, 129 kr, från Fyndiq

7. Stjärntecken äkta silver! Hängsmycke, 99 kr, från Fyndiq

8. Datasmycken med Bling! USB Minne 4GB Zodiac Bling Memory med ditt stjärntecken, 341 kr, från Fyndiq.

9. Stilrent och snyggt! Starsign är en ny serie halsband från Pilgrim med hängen utformade efter olika stjärntecken. Halsband i guld eller silver med kedja 40cm, 299 kr, från RoyalDesign

Utvalt av Sofia Gerholm


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…