Annons

Annons

Horoskop 15–21/9

Veckans spännande astro redo för att läsas!

Följ vår astrologs blogg! monicasastroblogg

Veckans astro

stenbocken

Väduren 21 mar – 19 apr
Nu är det dags att ta tag i oavslutade projekt, både egna och sådana som andra har satt igång. Energin är på topp. Men du har också en del knepiga frågor att ta ställning till. Följ intuitionen – den är ditt bästa redskap! 
oxen

Annons

Oxen 20 apr – 20 maj
Du hjälper andra utan att tänka på din egen bekvämlighet. Eftersom många behöver dina tjänster har du alltid något att göra. Det är också en bra vecka för att göra långsiktiga investeringar och slutföra ekonomiska avtal.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du bestämmer dig för att se människors goda sidor och att bemöta alla vänligt och respektfullt. Det ger resultat, och både gamla och nya vänner vill förstås umgås med dig. Dessutom är du romantisk och blir lätt förälskad.
Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul
Det finns viktiga papper att ta hand om, och det tar mycket tid – ta fram allt vad du har av organisationsförmåga! Eftersom du gillar att gå till botten med saker lyckas du lösa ett problem som oroat flera i din närhet.
Lejon

Lejonet 23 jul – 22 aug
Undvik dyra impulsköp och att spontant låna ut pengar till folk! Du har en tendens att låta dig luras när det gäller ekonomi. I övrigt är det en bra vecka. En vän överraskar dig positivt och tillsammans gör ni upp planer för framtiden.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du är beskyddande och försvarar dina närmaste mot alla former av kritik. Kanske tar du för mycket ansvar, och du griper ibland in för tidigt. Om du har lite mer distans till saker och ting blir det lättare för dig själv och andra!

vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Saker du oroat dig för börjar lösa sig, och du har all anledning att vara optimistisk. Nu är det dags att planera framåt. Om du skulle behöva hjälp kommer du att få det, ibland av människor du inte alls väntat dig något av.
skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Din intuition är förhöjd. Du fångar upp alla skiftningar i atmosfären och är därmed väldigt lyhörd för folks tankar och känslor. Ibland känner du också på dig vad som kommer att hända – som tur är handlar det mest om roliga saker.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du trivs i grupper och skaffar snabbt nya bekanta i alla sammanhang. Eftersom du tar mycket plats får du också uppmärksamhet, och troligen blir du ombedd att axla någon typ av förtroendeuppdrag. Du klarar det över förväntan.

vadur
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Det är full fart framåt. Du ser till du har något att göra hela tiden, och ofta slutför du saker som andra har påbörjat. Det är väldigt snällt av dig, och det vore förstås bra om fler verkligen visade att de uppskattar det.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du pratar om nya idéer och projekt, och det är ingen hejd på din entusiasm. Andra människor rycks med, och det känns som att allt är möjligt. Passa också på att se över dina affärer. Det finns pengar att hämta om du agerar smart.
fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du är bra på att analysera känslor, och eftersom du kan både lyssna och prata känner människor stort förtroende för dig. Ofta får du rollen som psykolog och kurator. Ett överraskande besked kommer per brev eller telefon.

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…