Annons

Annons

Horoskop 15-28/6

Spännande astro för hela två veckor!

 

stenbocken
Väduren 21 mar – 19 apr

Du har mycket att pyssla med hemma och i vanlig ordning försöker du göra allt på en gång. Det kan leda till att allt blir rörigare än det var från början, så det är verkligen viktigt att du organiserar ditt jobb! Ta gärna hjälp av andra.

oxen

Annons

Oxen 20 apr – 20 maj

Du är intresserad av människor och vill att alla omkring dig ska må bra. Ofta engagerar du dig i frågor som inte direkt berör dig, men som du ändå kan påverka positivt. Många blir imponerade av ditt stora engagemang.

Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun

Du märker att någon är väldigt intresserad av att lära känna dig närmare. Om du själv känner likadant måste du visa det, annars rinner allt ut i sanden. Även när det gäller jobb är det nödvändigt att vara tydlig och framåt.

Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul

Du vill prata allvar med en person som helt enkelt inte lyssnar. Det finns inte så mycket du kan göra åt det, annat än att vara tålmodig och vänta in ett bättre läge. Slösa inte en massa energi på något som verkar helt låst!

Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug

Du är splittrad och osäker. Men utåt gör du ett kapabelt intryck och på jobbet förväntar sig folk att du ska uträtta storverk. Du lyckas överträffa dig själv, men det tar mycket energi och du måste se till att vila mellan varven!


jungfru

Jungfrun 23 aug – 22 sep

Det här är en mycket bra period för att träffa nya människor och det är även gynnsamt att ingå avtal av olika slag. Men om någon vill att du ska satsa pengar på riskabla projekt måste du förstås ta reda på alla fakta innan du gör något.

vagen

Vågen 23 sep – 22 okt

Du anstränger dig verkligen för att förstå andras tankar och känslor. Det är en bra period för att inleda nya relationer. Även ekonomin blir bättre genom ett samarbete. Du tjänar på att kompromissa, även om du inte tror det från början.

skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov

Du är kreativ och har dessutom förmåga att leva i nuet. Ofta lyckas du med saker som andra går bet på, eftersom du helt enkelt inte tänker att något kan vara för svårt eller omöjligt. I kärleken är det spännande och intensivt.

skytten

Skytten 23 nov – 21 dec

Du får plötsligt ett stort behov av ordning och reda. Saker som blivit liggande tar du itu med utan att klaga – du tycker tvärtom att det är ganska roligt. Det känns också viktigt att leva sunt, så du fördjupar dig en del i hälsofrågor.

vadur
Stenbocken 22 dec – 20 jan

Du är bekymrad över konflikter som uppstår omkring dig. Men vissa människor behöver avreagera sig och det går över ganska snabbt. Låt dem hålla på och ta inte själv på dig ansvaret! Ägna dig hellre åt konst och annat skapande.

vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb

Du är ganska lättirriterad och har svårt att dölja det. Var aktsam så du inte ger några förhastade omdömen om människor du knappt känner. Bäst mår du av att vara självständig och utforska dina egna idéer utan att någon lägger sig i.

fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar

Perioden är perfekt för att starta något nytt. Du ser massor av intressanta möjligheter och vågar dessutom chansa lite grann. Ditt goda humör gör också att många människor dras till dig. Troligen får du en oväntad kärleksförklaring.

 

Läs också: Stort horoskop för hela sommaren!


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…