Annons

Annons

Horoskop 16–27/7

Veckans astro är här!

Veckans horoskop

 

vadur

Väduren 21 mar – 19 apr
Du dras åt olika håll och kan inte välja vad du helst vill göra. Kreativiteten och entusiasmen är det dock inget fel på. Ta allt som det kommer och var glad om du i alla fall kan pricka av någon av de viktiga saker som finns på din lista! Ett inköp till hemmet blir väldigt lyckat, även om det kostar mer än du tänkt från början. Du har sinne för färg och form och tvekar inte att byta ut saker du tröttnat på.
oxen
Oxen 20 apr – 20 maj
Du träffar mycket folk och gör ditt bästa för att komma överens med alla. Men ibland är det bara omöjligt. Du måste ägna tid åt att reda ut diverse missförstånd och får inte alls den respons du önskar. Lasta inte dig själv för det! Lägg istället mer energi på de vänner som du vet att du alltid kan lita på, och som du blir stark av att träffa. Det är också en bra period för att hantera viktiga papper och pengar.

Annons

Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Det handlar mycket om kommunikation nu. Du är bra på att uttrycka dig, pratar mycket, närmar dig människor på ett öppet och direkt sätt. En del korta resor kan det också bli. Det gäller också att ta hand om hälsan. Du har ett hetsigt tempo som kräver mycket energi, och ibland glömmer du att lyssna på kroppens signaler. En lugn hemmakväll då och då gör susen, och gärna lite extra vitaminer dessutom.
Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul
Du är utåtriktad och generös. I alla sammanhang skapar du en trivsam, mysig stämning, och mest påtaglig är detta förstås i ditt eget hem. Passa på att bjuda hem folk och testa gärna några nya matrecept! Alla vågar prata om sina känslor när du är med, eftersom du är lyhörd och förstående. När någon behöver hjälp med ett stort praktiskt projekt blir du dock tveksam, med all rätt. Låt dig inte utnyttjas!
Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Du tycker att människor ställer höga krav på dig, men du har också själv lovat en massa saker som du nu plötsligt ångrar. Det går inte direkt som på räls när du gör något. Förseningar och förklarliga störningsmoment skapar irritation, även om du gör ditt bästa för att dölja det. En yngre person rycker in som räddande ängel, och allt ordnar sig precis när du nästan gett upp. Humöret stiger många grader.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du tar nya initiativ som leder precis dit du önskar. Det beror delvis på att du får massor med stöd och uppbackning från folk omkring dig. Även gamla bekanta hör av sig, och det blir många intressanta samtal om både det förflutna och framtiden. Men du är inte lika ordningsam som vanligt, så det kan bli lite trassel med papper och praktiska detaljer. Gör listor på det viktigaste och dubbelkolla allt!
vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Du har en tendens att tappa självförtroendet när du ska göra något viktigt, och så vågar du inte satsa fullt ut. Vissa planer måste läggas på is. Men det är en tillfällig svacka som du snart kommer ur. Det behövs lite tålamod och extra planering bara, och sen vänder det med besked. Du bör också vara försiktig med pengar ett tag framöver, så du inte glömmer betala en räkning eller förlägger plånboken.

skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du har en stark, intensiv utstrålning. Människor lägger märke till dig, även om du försöker hålla en låg profil. Det är dock inte så många som verkligen förstår hur du fungerar, eftersom du inte avslöjar så mycket om dina innersta känslor. Om någon försöker rota i dina hemligheter drar du dig snabbt inom ditt skal. Bäst fungerar det när du får vara ifred och pyssla med saker som du själv har valt. 
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du har många intressanta och trevliga människor omkring dig. Visa att du uppskattar dem, ge bort en oväntad present eller ordna en liten fest. Det du ger kommer du att få mångdubbelt tillbaka på ett eller annat vis. Däremot är det ingen idé att starta stora krävande projekt på helt egen hand. Även om du vet hur du vill ha det, har du svårt att få till de rent praktiska detaljerna och det blir allmänt rörigt.
stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du har mycket att göra och måste säga nej till flera roliga aktiviteter. Men du kan glädjas åt att dina relationer är harmoniska, och människor har förståelse för att du inte har all tid i världen. Det är en bra period för att slutföra förhandlingar av alla slag, i synnerhet om de är arbetsrelaterade. Du vet var du står och vad du vill uppnå, men kan samtidigt kompromissa när omständigheterna kräver det.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du säger vad du tycker och är allmänt nöjd med dig själv. Men det uppstår missförstånd som är besvärliga att hantera. Det finns speciellt en person som du hamnar på kollisionskurs med. Ni försöker undvika varandra, men det går inte. Du får vara lite försiktig och undvika allt som kan tolkas som provokationer. Ägna dig hellre åt att fixa och förbättra hemma. Du har många bra idéer om vad som kan göras.

fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du anstränger dig inte i onödan. Vissa tolkar det som att du inte bryr dig, men det handlar nog mer om att du iakttar omgivningen och bidar din tid. Även när det gäller vissa intriger omkring dig, bör du hålla dig utanför. Lyssna gärna på vad folk har att säga men undvik förhastade omdömen. Om du lyckas vara både vidsynt och objektiv, kommer du att få både gott samvete och ökad respekt från dina vänner.

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…