Annons

Annons

Horoskop 17–23/3

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

horoskop

vadur
Väduren 21 mar – 19 apr
Du är energisk men bara i korta ryck. Mellan varven gör du absolut ingenting och vägrar ha dåligt samvete för det. En vän anförtror dig en hemlighet eller problem, och du ger många värdefulla synpunkter.
oxen
Oxen 20 apr – 20 maj
Det är dags att vara systematisk och göra färdigt det du påbörjat. När du väl börjar går det ganska fort. Se också över din budget. Om du inte har kontroll över ekonomin bör du anlita en bra rådgivare.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Nu är det dags för förändringar. Du har många intressanta idéer, men litar du nog på dig själv för att våga genomföra dem? Det är inte fel att testa och sedan kanske ändra det som inte fungerar.
Kraftan
Kräftan 22 jun – 22 jul
Du tar ansvar i alla sammanhang så när andra försöker smita ifrån sina plikter blir du upprörd. Ställ inte till med några scener, det slår tillbaka på dig själv! Det är bättre att försöka påverka med mjuka medel.
Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Du umgås med mycket folk och gör en trevlig bekantskap. Ni har samma intressen, och det doftar romantik i luften! Däremot tröttnar du snabbt på rutinbetonade uppgifter, så dem hoppar du helst över.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Det är lite runt omkring dig, och även normalt lugna personer blir indragna i konflikter. Dra inga förhastade slutsatser, ta inte genast ställning! Din uppgift är att lyssna och lugna ner stämningen.
vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Ett beslut börjar sakta ta form. Du har grunnat ett bra tag, men nu börjar det klarna och optimismen ökar sakta men säkert. Men det finns ett ekonomiskt problem som du behöver hjälp med.
skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Alltför mycket stillasittande gör dig irriterad och orolig, så se till att du rör på dig regelbundet! Du behöver andra utmaningar. Du är stark och kan överträffa dig själv på sätt du inte trodde var möjliga.

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du blir arg om du inte genast får som du vill. Ibland förstår andra inte hur du tänker, vilket ger problem i samarbeten. Om du får vara självständig, och det finns utrymme för spontanitet, fungerar allt bra.
stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du håller dig gärna i bakgrunden men styr och ställer ändå på ditt diskreta sätt. Med planering och tålamod blir allt som du tänkt. Du kommer lätt överens med folk, även om du är känslomässigt återhållsam.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du orkar inte bekymra dig över alla småsaker som folk runt dig hakar upp sig på. Istället försöker du lätta upp stämningen. Någon du varit osäker på visar sig ha oväntat varma känslor för dig.
fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du är utåtriktad och umgås gärna med olika slags människor. Om någon hamnar utanför ser du snabbt till att få med hen i gemenskapen. Du är generös och tycker om att överraska med små presenter.

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…