Annons

Annons

Horoskop 17–28/12

horoskop

vadur
Väduren 21 mar – 19 apr
Du har bestämt dig för att inte ryckas med av stress, men när det verkligen gäller rusar du runt som alla andra. Tusen saker ska hinnas med. Humöret är dock bra, och alla samarbeten fungerar utmärkt. Du får så mycket uppskattning och beröm att du blir förvånad. Kontakter med barn och gamla är extra givande. Du är beskyddande och tar hand om alla utan att det känns ett dugg besvärligt. 
oxen
Oxen 20 apr – 20 maj
Dina relationer är harmoniska. Men du har tagit på dig väldigt mycket; du ska ordna och fixa och ta hand om allt och alla. Du vill det själv, och det går också bra, särskilt som du får många bevis på uppskattning. Men du måste också känna efter hur du själv mår, innan du blir helt slutkörd! Det är viktigt att stärka energin genom att äta nyttigt och kanske ta en och annan vitamin.
Tvillingarna

Annons

Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du är optimistisk och ser hellre framåt än bakåt. Flera spännande projekt är på gång, och du har tid att hjälpa andra. När någon behöver en tjänst ställer du upp innan du ens har blivit tillfrågad. Ditt sinne för humor kommer fram i de mest oväntade situationer, och du försöker få folk att skratta åt sig själva. Men du kan också vara lite tanklös. Tänk dig för så du inte trampar på alltför många ömma tår!
Kraftan
Kräftan 22 jun – 22 jul
Det är lite stökigt och trassligt runt dig, men du försöker behålla lugnet. Bäst trivs du hemma bland dina välbekanta saker. Oväntade gäster rubbar dock dina cirklar. Du gör ditt bästa för att vara trevlig mot alla, men ibland orkar du inte. Kanske har du varit accepterande för länge – nu kommer alla borttryckta känslor fram. En liten spelvinst höjer i alla fall humöret, och du får en fin gåva.
Lejon

Lejonet 23 jul – 22 aug
Du drar till dig människor som är bra för dig, och det finns mycket värme runt dig. En bekant som du tappat kontakten med hör av sig, och väcker minnen och känslor till liv. Men för det mesta blickar du framåt, eftersom du intuitivt känner att det är mycket nytt på gång. Du är fast besluten att ta vara på alla chanser, och du litar på att du får hjälp om det behövs. Ditt goda humör påverkar alla du möter.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du står med båda fötterna på jorden även när folk runt dig fylls av nostalgi och sentimentalitet. Vissa tycker att du är krass, men egentligen är du bara realist. Därför ser du klart på allt som händer, och förstår intuitivt varför folk reagerar som de gör. Flera personer kontaktar dig för att få råd i viktiga frågor. Du lyckas även göra en mycket god affär som du lär glädjas åt länge.

vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Du är inne i en händelserik och kreativ period med varma känslor som riktar sig till familj och släkt. Relationer som gnisslat blir mer harmoniska för ni vågar prata om funderingar och problem. Flera missförstånd kan klaras upp. Det är också givande att resa – du inte behöver åka så långt för att få spännande nya intryck! Det mesta du behöver finns i närheten.

skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Något som rör viktiga papper eller kontrakt blir klart, och det ser ut att vara pengar inblandade. Du kan prata för din sak och får precis som du vill ha det. I dina nära relationer går det upp och ner. Ena dagen råder stor harmoni, andra dagen uppstår bråk om bagateller. Försök höja dig över småsaker och var ett gott föredöme! När du tar fram dina bästa sidor påverkas alla runt dig på ett positivt sätt.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du trivs när det händer något utöver det vanliga, helst något som förgyller verkligheten. Däremot klarar du inte stress lika bra. Ibland önsketänker du istället för att ta itu med det praktiska. Öppna konflikter undviker du till varje pris, och skulle du bli provocerad så drar du dig genast undan. Skönhet i alla former är viktigt – köper du presenter tänker du i första hand på det estetiska. 
stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du accepterar människor precis som de är. Men samtidigt är du envis, och i diskussioner kan du hålla på hur länge som helst för att vinna. När det gäller praktiska saker jobbar du stenhårt för att få undan. Men du har inget tålamod – hakar något upp sig stiger irritationen snabbt. Mer än de flesta behöver du en vilsam period med TV-tittande och bokläsning.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Din organisationsförmåga är väldigt bra nu, och du har ordning på prioriteringar. Men du blandar dig ofta i vad andra gör. Det är i bästa välmening men du blir ändå anklagad för att vara beskäftig. Ta det med en nypa salt och låt dig inte såras av småsaker! Du bör också tänka en del på din hälsa. Gå inte till överdrift med mat och dryck, och försök komma ut i friska luften emellanåt.
fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du skapar en varm stämning omkring dig. När folk vill olika saker lyckas du hitta en gyllene medelväg alla blir nöjda med. Men ibland händer det för mycket, och du hinner inte smälta alla intryck. Risken är att du glömmer något viktigt. Skriv upp saker istället för att enbart lita på minnet! Det gäller förstås även allt som handlar om inkomster och utgifter – noggrannhet är nödvändigt.

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…