Annons

Annons

Horoskop 18–24/2

Läs veckans horoskop!

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

horoskop

vadur
Väduren 21 mar – 19 apr
Plötsligt vet du inte vad du tycker i vissa frågor. Du slits mellan ståndpunkter och vill gärna ventilera med vänner. Det blir intensiva diskussioner, och du känner dig både utmanad och upplivad. Energin går på högvarv.
oxen
Oxen 20 apr – 20 maj
Du är ambitiös och bryr dig ovanligt mycket om karriär och status. Dessutom utstrålar du ett självförtroende som gör stort intryck. Ett spännande erbjudande kommer, men ha inte så bråttom med att bestämma dig!
Tvillingarna

Annons

Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Allt som rör studier, information och utlandskontakter fungerar bra just nu. Du är nyfiken och öppen och vill veta lite om allt. Ett problem är att du tröttnar så fort på saker. Tålamod behövs för att komma dit du vill.
Kraftan
Kräftan 22 jun – 22 jul
Du får många bevis på uppskattning. Slå inte ifrån dig, utan ta emot komplimangerna med glädje! Kärleken får också en puff i rätt riktning – det ser riktigt spännande ut. En kortare resa ger oväntade intryck..
Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Du vill göra något rejält och praktiskt, så du sätter igång med allsköns projekt. Till en början går det bra, men du är inte lika uthållig som du tror. Mycket stannar av halvvägs, så se till att få hjälp av andra.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du är lojal och plikttrogen. På olika sätt försöker du underlätta tillvaron för andra. Samtidigt är du ovanligt känslig och blir sårad om folk inte förstår hur mycket du anstränger dig. Klä inte på dig någon slags martyrroll!
vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Konst och musik intresserar dig. Dessutom har du stark intuition och vet instinktivt hur andra känner och hur du ska agera i olika situationer. Ibland är det bästa att inte göra någonting, utan att vänta tills allt känns rätt.
skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du är framåt och fylld av entusiasm i både stort och smått. Inget känns besvärligt, och du utgår från att andra har lika mycket energi som du själv. Ibland är du för dominant, och det är bra att vara mer lyhörd.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Kommunikation står i fokus nu. Du pratar mycket, läser, skriver, tar in ny information. Kontakten med flera av dina vänner fördjupas. Det blir även några korta resor eller utflykter som ger mängder av inspiration. 
stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du är försiktig men inte feg. Allt som handlar om pengar och affärer fungerar bra men i nära relationer är det ibland laddat. Du stöttar en vän som har problem, och får då reda på saker du tidigare inte känt till.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du gör ett intensivt och laddat intryck på alla du möter. Vissa känner sig hotade av din styrka, och du kan hamna i oväntade konkurrenssituationer. Det skrämmer dig inte – du tar dig gärna an nya utmaningar. 
fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du har svårt att fatta beslut just nu och pendlar mellan ytterligheter. När det verkligen gäller blir du tveksam. Rensa tankarna genom att göra praktiska saker! Det finns mycket ”tråkigt men nyttigt” att ta itu med.

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…