Annons

Annons

Horoskop 18–24/8

Följ vår astrologs blogg! monicasastroblogg

Veckans horoskop

stenbocken

Väduren 21 mar – 19 apr
Det är lite stökigt just nu. Du måste ta tag i saker du inte känner för, och resultaten blir knappast som du tänkt. Men att ge upp är ingen bra idé. Lugnare tempo och bättre planering är det enda som fungerar. 
oxen

Annons

Oxen 20 apr – 20 maj
Du får massor med nya idéer, och egna begränsningar försvinner i rask takt. Flera är intresserade av din utveckling och vill samarbeta med dig. Men kolla upp folk noga innan du litar helt på dem.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Veckan är bra för att fixa hemma. Kanske finns det något som bör repareras eller bytas ut? Att investera i heminredning är en god idé. Du vet hur du vill ha det och kan göra riktiga fynd om du letar ett tag.
Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul
Det handlar mycket om kommunikation, prata med folk, läsa, skriva, ta ställning i olika frågor och förmedla dina åsikter. Du är väldigt snabbtänkt. Samtidigt måste du tänka på din hälsa – slarva inte med mat och sömn!
Lejon

Lejonet 23 jul – 22 aug
Det börjar lossna på många fronter. Problem du grunnat på känns mer hanterliga, nära relationer förbättras och ekonomin får ett uppsving. Det är dags att planera fler initiativ, nu när du har medvind.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du har stark utstrålning och syns och märks mer än du inser. En bra vecka om du ska presentera dig själv i nya sammanhang. Folk lyssnar och du får komplimanger i mängd. Bara att suga åt dig!

vagen

Vågen 23 sep – 22 okt
Det uppstår en del missförstånd som du lägger mycket energi på att lösa. Men det verkar inte som att folk lyssnar, utan de fortsätter i samma stil trots dina kloka ord. Det är lika bra att du släpper alltihop och gör något annat.
skorpionen

Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du är bra på att organisera och få folk att dra åt samma håll. Extra bra fungerar det med de som är yngre än du själv. I kärleken är det inte gynnsamt att inleda en helt ny relation.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du tar tag i saker som behöver göras – ofta är du klar innan andra ens har börjat. Självförtroendet blir allt starkare. Det är en bra vecka för att söka jobb eller träffa folk med inflytande. Nya vänner får du också.

vadur

Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du delar med dig av diverse råd och tips, och folk lyssnar intresserat. Både praktiskt och känslomässigt är du ett stöd för många. Men du kan inte detaljkontrollera det andra gör, det måste du acceptera.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du avslutar ett projekt och påbörjar andra. Det är stressigt, och det snabba tempot passar inte dig. Viktigast nu är att prioritera. Strunta i det som inte är nödvändigt, så kan du gå in för resten till hundra procent!
fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar
Det mesta blir som du vill, och du kan kosta på dig att vara generös mot andra. Människor visar att de trivs med dig, trots att samtalen är hetsiga ibland. På en fest träffar du någon du umgåtts med för länge sedan.

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…