Annons

Annons

Horoskop 19–25 november

horoskop

 

vadur
Väduren 21 mar – 19 apr
Du är optimistisk samtidigt som du har sinne för det praktiska. En bra period för att starta saker! Du vågar utmana dig själv. Dina relationer är också spännande, och flera människor överraskar dig positivt.

Annons

oxen
Oxen 20 apr – 20 maj

Du har många djupa samtal med vänner. Saker som varit dolda kommer fram och det kan bli ganska känslosamt. Samtidigt har du ekonomiska frågor att reda ut. Det lyckas du bra med, tack vare lite hjälp.

Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun

Du gör ditt bästa men blir ändå kritiserad av en krävande och gnällig person. Ta det inte så hårt – vederbörande är nog mest missnöjd med sig själv! Den bästa taktiken är att bemöta det med tålamod och humor.
Kraftan
Kräftan 22 jun – 22 jul
Du stressar lite för mycket. Kanske litar du inte på att andra ska klara av sina åtaganden, och försöker ta över fast du inte har tid. Kräv inte det omöjliga av dig själv, utan ta dig ledigt när du behöver det.

Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Du är inne i ett framgångsstråk där det händer roliga, oväntade saker nästan varje dag. Var inte rädd för förändringar – försök ha en positiv attityd, så du inte bromsar det positiva. Det gäller även ekonomiskt.

jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du har ett stort behov av trygghet, både känslomässigt och materiellt. Allt ska vara bekvämt och komfortabelt. Helst är du hemma med familjen och de närmaste. Du är mycket lojal mot dem du litar på.

vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Du har tvekat inför ett beslut, men nu börjar det klarna. Allt går åt rätt håll. Ju fler egna initiativ du tar, desto snabbare rullar allt. Du får också mer stöd av dina vänner och bekanta än du kanske väntat dig.

skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du blir onödigt upprörd för småsaker som går dig emot. Däremot tar du effektivt tag i med större problem på ett bra sätt. I ekonomiska frågor är du alert och agerar blixtsnabbt när du kan göra en god affär.

skytten
Skytten 23 nov – 21 dec
Du pratar mycket, och i alla sammanhang hör du till dem som syns och märks mest. Väldigt självsäker är du också – på ytan. Någon blir lite förälskad i dig, men du är nog mest intresserad av vänskap just nu.

stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Oväntade händelser avlöser varann och du vet inte vilket ben du ska stå på. Kasta dig inte rakt ut i det okända, det är bättre att vänta ett tag. Om någon försöker stressa dig, så behöver du inte bry dig om det.

vattumannen
Vattumannen 21 jan – 19 feb
Var öppen för nya människor! Det finns en som gärna vill lära känna dig men som du inte har lagt märke till än. Ni har samma värderingar och kan få en fin relation. Arbetsmässigt är det intensivt och givande.

fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du hittar på små trevliga överraskningar till människor du tycker om. Ekonomin tillåter att du kan också kosta på dig själv lite extra. En kortare resa ger upplevelser som är både oväntade och intressanta.

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…