Annons

Annons

Horoskop 19–25/1

Veckans horoskop är här!

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop – så blir ditt 2017

horoskop

stenbocken
Väduren 21 mar – 19 apr
Motgångar är till för att övervinnas, så haka inte upp dig på ett litet misslyckande. Du har gott om tid att rätta till det hela. Även om du varit låg energimässigt kommer det snart att vända med besked.
oxen

Annons

Oxen 20 apr – 20 maj
Nya intressanta människor kommer in i ditt liv, och du lär dig mycket även om det bitvis är stormigt. Du måste vara diplomatisk när det behövs. Det är en bra tid för att resa eller göra affärer med utlandet.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du pratar mycket och gärna, men dina innersta känslor håller du för dig själv. Ibland är du onödigt hemlighetsfull om det som verkligen berör dig. Jobbmässiga förändringar är på gång, och det blir rörigt innan det är klart.

Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul
Du har nya idéer som du vill genomföra. De flesta du känner är uppmuntrande, men någon sätter sig ständigt på tvären. Ni kommer inte överens på något plan, men ändå är ni mer lika än ni vill erkänna.
Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Du blir kritiserad men försvarar dig framgångsrikt. Dessutom är du bra på att göra affärer och pengar. När någon försöker lura dig säger du genast ifrån, och många beundrar din styrka och integritet.
jungfru

Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du är kreativ och tankarna rör sig fort. När du stöter på ett problem behöver du inte vänta länge förrän du hittar den perfekta lösningen. I alla slags samarbeten får du en viktig roll som möjligen väcker lite avundsjuka.
vagen

Vågen 23 sep – 22 okt
Det du gör fungerar smidigt, din effektivitet är beundransvärd. Du är också följsam i dina kontakter och har förmåga att lyssna även på människor vars åsikter du inte delar. Det leder till att du lär dig mycket nytt.
skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du fattar viktiga beslut utan att krångla till något. Många vänder sig till dig för att få råd i brännande eller ovanliga frågor. Men när det gäller pengar bör du vara återhållsam, annars riskerar du att bli utnyttjad.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du är inne i en intensiv period. Mycket ska fixas på kort tid, och du blir ganska uppvarvad. Lite osäker är du ibland, men det går snabbt över. När det kommer till kritan är du skärpt och klarar nya utmaningar perfekt.
vadur
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du gillar att ordna och sortera, det ger dig en känsla av kontroll. Effektiv är du också, så du hinner även hjälpa andra utan att det blir särskilt betungande. Ekonomin ser bra ut och en utgift blir mindre än beräknat.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Ett trassligt ärende som rör pengar tycks reda upp sig, även om det inte blir fullt lika bra som du hoppas. Det är viktigt att du tänker positivt och planerar framåt. Du kommer att få viktig praktisk hjälp av en släkting.
fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du är optimistisk och tar ibland risker andra bävar inför. På något magiskt sätt klarar du dig alltid. En manipulativ person i din närhet orsakar en konflikt, men du lyckas ställa allt till rätta. Även i kärleken ser det bra ut.

Klicka på smycket du gillar för att komma till butik!

Alla produkter är utvalda av Året Runts redaktion, och länkas till återförsäljarna genom tjänsten Metapic.

1. Stjärntecken med Bling bling! Smyckens kärna är gjort av koppar, sedan pläterad i 18k vitguld, 85 kr, från Fyndiq

2. Vackert hanlejon – Djurens konung!  Berlock Lejon 3D, antikt silverfärgad metall fri från bly och nickel, 35 kr, från Fyndiq

3. Klassiskt i guld! Berlock i 18k guld, 499 kr, från Fyndiq

4. Söta berlocker sterlingsilver! En detaljrik berlock med stjärnor och tecken som visar vilket stjärntecken du tillhör, 349 kr, från Jewelrybox.se

5. Stjärntecken i gulddoublé, 69 kr, från Fyndiq

6. Stjärntecken i guldpläterat silver! Berlock stjärntecken guld-på-silver, 129 kr, från Fyndiq

7. Stjärntecken äkta silver! Hängsmycke, 99 kr, från Fyndiq

8. Datasmycken med Bling! USB Minne 4GB Zodiac Bling Memory med ditt stjärntecken, 341 kr, från Fyndiq.

9. Stilrent och snyggt! Starsign är en ny serie halsband från Pilgrim med hängen utformade efter olika stjärntecken. Halsband i guld eller silver med kedja 40cm, 299 kr, från RoyalDesign

Utvalt av Sofia Gerholm


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…