Annons

Annons

Horoskop 19–25/5

Veckans astro är här, missa inte!

Följ vår astrologs blogg! monicasastroblogg

horoskop

vadur

Väduren 21 mar – 19 apr
Du vill vara fri att följa dina impulser. När någon försöker hindra dig blir du på dåligt humör och visar det. Å andra sidan har du vänner som helhjärtat stöttar dig, kanske för att du gör sådant de inte vågar.
oxen
Oxen 20 apr – 20 maj
Veckan är perfekt för att sortera och skapa ordning bland papper och prylar. Du är snabb och effektiv. Även tankemässigt är det fart och du får du idéer som du bör skriva upp och använda i framtiden.

Annons

Tvillingarna

Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du är nyfiken och träffar gärna nya människor. Det är en bra period för alla slags relationer och samarbeten. Envisa personer som inte vill kompromissa bemöter du med humor, och får dem på din sida till slut.

Kraftan
Kräftan 22 jun – 22 jul
Du intresserar dig för hälsa och friskvård. Kanske vill du testa alternativa behandlingsformer eller något speciellt kosttillskott, allt för att stärka din energi. Det ser också ut att komma framgångar på jobbet.
Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Du är generös och optimistisk. Inget känns omöjligt, och eftersom du har turen med dig tar du gärna en och annan risk för att komma dit du vill. I kärleken går det också framåt. Din partner överraskar dig.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Dina närmaste visar att de behöver dig på olika sätt, och du ställer upp med glädje. Både yngre och äldre personer trivs med dig, då du är så omtänksam. Det är en bra vecka för att planera eller boka en resa.

vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Du behöver nya intryck, så byt gärna miljö för någon dag. Flera av dina vänner vill också ha lite omväxling, så ni kan med fördel slå er ihop. Ekonomin tycks också bli bättre genom en annans insatser.

skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Nu handlar mycket om pengar och resurser. Du ser över dina tillgångar, tänker logiskt och vet vad du har att röra dig med. Frågetecken rätas ut. En bra vecka för affärsverksamhet och kontraktsskrivande.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du är ovanligt känslig och reagerar på allt som händer, även det som sker under ytan. Intuitionen är ditt bästa redskap! Samtidigt är du rastlös och vill vara igång hela tiden. Det blir en intensiv vecka!
stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du iakttar människors beteende och lär du dig mycket om dig själv. Ofta vill du vara för dig själv och analysera saker och ting. Men det är en trevlig fest på gång, och den bör du delta i, annars ångrar du dig!
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du fungerar bra i grupper och knyter lätt nya kontakter. Folk lägger märke till dig, även om du är omedveten om vilket intryck du gör. Du kan också glädjas åt att en gammal vän som du saknat hör av sig och vill träffas.
fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du tar ansvar när andra backar. Det tar på krafterna, men det blir bra och du får mycket beröm- flera har dig som förebild. I konflikter kan du hitta lösningar som är både snabba och okonventionella.

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…