Annons

Annons

Horoskop 2–8/2

Läs veckans astro!

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop – så blir ditt 2017

Veckans horoskop

stenbocken
Väduren 21 mar – 19 apr
Du vill lära känna nya människor och är inte alls rädd för att ta kontakt. Din bekantskapskrets kan växa betydligt nu, och det finns mycket värme och välvilja runt dig. Även i kärleken blir det bättre och bättre.

Annons

oxen

Oxen 20 apr – 20 maj
Du tar det försiktigt istället för att följa impulserna. Men allt blir ändå inte som du tänkt eftersom du inte kan styra över andras beteende. Du får vara beredd på oväntade reaktioner och snabba omställningar.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du pratar vitt och brett om vad du tycker och tänker. Eftersom du uttrycker dig bra lyssnar folk med intresse. Däremot kan du inte övertala någon att ändra sina åsikter, och ofta känner du att din tolerans verkligen prövas.
Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul
Du ser människors behov och försöker hjälpa till så gott du kan. Dessutom har du förmåga att få folk att dra åt samma håll, även om de är helt olika. I grupper håller du dig framme och tar ledningen på ett självklart sätt.
Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Tempot är högt just nu. Du trivs med det, och hinner med allt du tänkt och lite till. Självförtroendet är på topp och blir ännu större när en betydelsefull person berömmer dig. Troligen blir du bjuden på en resa.
jungfru

Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du har tagit på dig mycket jobb och är effektiv så länge du inte blir störd. Men du har en del krävande personer omkring dig, och en av dem lyckas rubba dina cirklar rejält. Försök ändå behålla ditt goda humör. 
vagen

Vågen 23 sep – 22 okt
Du är kreativ och löser problem genom att tänka i helt nya banor. Dessutom delar du gärna med dig av idéer till personer som har fastnat. Känslomässigt håller du däremot en viss distans, och svartsjuka gillar du inte!
skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du trivs bäst hemma bland dina egna saker. Men det blir inte lika lugnt som du hoppas. Snarare händer något oväntat varje dag och känslomässigt pendlar du mellan ytterligheter. Du är mer lättsårad än vad många tror.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du känner dig glad och förväntansfull, även om du inte riktigt vet vad du väntar på. Grundstämningen är i alla fall bra. Det är gynnsamt att starta nya saker, särskilt när det handlar om kommunikation, resor eller relationer.
vadur
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du känner dig lite osäker, nästan motarbetad, och det är svårt att fullfölja alla åtaganden. I sista minuten dyker det dock upp en lösning som gör att du klarar krisen. Fira det genom att köpa något fint till dig själv!
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du är på bra humör, kan skämta om det mesta och ser det positiva i allt. Nya vänner kommer in i ditt liv, och du får komplimanger för ditt sätt att vara. Lite tur i spel kan du också ha, särskilt i samband med miljöombyten.
fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du vill komma vidare men vet inte vilken riktning du ska ta. Förhasta dig inte utan hushåll med energin. Starta bara kortsiktiga projekt som har en tydlig början och ett tydligt slut! Allt kommer att klarna snart.

Klicka på smycket du gillar för att komma till butik!

Alla produkter är utvalda av Året Runts redaktion, och länkas till återförsäljarna genom tjänsten Metapic.

1. Stjärntecken med Bling bling! Smyckens kärna är gjort av koppar, sedan pläterad i 18k vitguld, 85 kr, från Fyndiq

2. Vackert hanlejon – Djurens konung!  Berlock Lejon 3D, antikt silverfärgad metall fri från bly och nickel, 35 kr, från Fyndiq

3. Klassiskt i guld! Berlock i 18k guld, 499 kr, från Fyndiq

4. Söta berlocker sterlingsilver! En detaljrik berlock med stjärnor och tecken som visar vilket stjärntecken du tillhör, 349 kr, från Jewelrybox.se

5. Stjärntecken i gulddoublé, 69 kr, från Fyndiq

6. Stjärntecken i guldpläterat silver! Berlock stjärntecken guld-på-silver, 129 kr, från Fyndiq

7. Stjärntecken äkta silver! Hängsmycke, 99 kr, från Fyndiq

8. Datasmycken med Bling! USB Minne 4GB Zodiac Bling Memory med ditt stjärntecken, 341 kr, från Fyndiq.

9. Stilrent och snyggt! Starsign är en ny serie halsband från Pilgrim med hängen utformade efter olika stjärntecken. Halsband i guld eller silver med kedja 40cm, 299 kr, från RoyalDesign

Utvalt av Sofia Gerholm


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…