Annons

Annons

Horoskop 2–8/6

Veckans astro är här!

Följ vår astrologs blogg! monicasastroblogg

horoskop

vadur

Väduren 21 mar – 19 apr
Du är utåtriktad och skapar nya trevliga kontakter. Folk dras till dig eftersom du är lättsam och kan prata om vad som helst. En vän från förr hör av sig i ett viktigt ärende. Om ni samarbetar kar ni komma långt!
oxen
Oxen 20 apr – 20 maj
Du har sinne för affärer och gör flera bra inköp. Vissa runt dig undrar, men du litar på dina instinkter. Flera av dina relationer är lite instabila, kanske är folk avundsjuka på dig. Tolerans och humor behövs!

Annons

Tvillingarna

Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Veckan är bra för att starta projekt om människor och kommunikation. Du kan hålla i många lösa trådar utan att tappa greppet. Det är en bra tid för resor då du är flexibel och snabbt anpassar dig till nya miljöer.
Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul
Du håller dig gärna på avstånd och iakttar folks beteende. Om någon ber om dina synpunkter har du mycket att säga, annars lägger du dig inte i. Du är både diskret och klok. I ekonomiska frågor är du extra försiktig.
Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Du trivs i grupper och lyckas ofta ena människor mot ett gemensamt mål. Vart du än kommer får du nya bekanta som delar dina intressen. Särskilt bra kommer du överens med personer som är yngre än du själv.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du lyckas med det du gör och får mycket positiv uppmärksamhet. Ett spännande erbjudande kommer – tveka inte. Ju fler chanser du tar, desto större blir belöningarna. Lite trassel på hemmafronten klaras också upp.

vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Du vill vidga vyerna och veckan är perfekt för både studier och långa resor. Dessutom roas du av politik, religion och psykologi, och diskuterar med alla i din väg. Du lyssnar gärna men pratar ännu hellre.

skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du vill gå på djupet med allt och ger dig inte förrän du har fått reda på det du vill veta. All typ av analys och detektivarbete går bra. Ekonomin får ett uppsving, mycket beroende på andra personers inblandning.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du söker dig till nya sammanhang men vet inte vilka du kan lita på. En charmig och trevlig person ställer inte upp när det verkligen gäller, och er relation blir inte så långvarig. Var öppen men inte naiv!
stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du har en del småpyssel som måste bli klart till en viss tid. Det tar emot ganska ofta, för du är okoncentrerad och gör saker i fel ordning. Men du är bättre på att hjälpa andra, så du kanske kan byta tjänster med någon?
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du gillar inte rutiner utan gör vad du kan för att avvika från det förväntade. Det är spännande att umgås med dig! Någon är mer förtjust än du tror, och det kan bli en romans mellan er om du är öppen för det.fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du har stark intuition, men hinner du bry dig om den? Risken är att du blir så stressad att du gör misstag som lätt kunde ha undvikits. Ta det lite lugnt alltså, och glöm inte bort att lyssna till den inre rösten!

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…