Annons

Annons

Horoskop 20-26/7

Läs veckans horoskop för att få veta hur din vecka blir!

stenbocken
Väduren 21 mar – 19 apr

Det händer något roligt varje dag – du blir överraskad på de mest oväntade sätt. Med gott samvete unnar dig dig diverse guldkanter på tillvaron. Det blir lite väl impulsivt ibland, men turen räddar dig ofta i både spel och kärlek.

Annons


oxen

Oxen 20 apr – 20 maj

När folk vill ha med dig på spännande äventyr gör du motstånd i det längsta, eftersom du trivs så bra hemma bland dina egna saker. Veckan är utmärkt för att renovera, pyssla och inreda. Du är effektiv utan att anstränga dig.

Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun

Du börjar med olika saker, tröttnar halvvägs, går vidare till nästa…det är alltid något på gång. Humöret är på topp också, förutom om du måste ta itu med trista rutinuppgifter. Du har dåligt tålamod med allt som känns ”vanligt”.


Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul

Du är alert och snabbtänkt, inte minst när det gäller affärer. Något som suttit fast lossnar, du känner dig väl rustad för att ta tag i allt som behöver göras. I kärleken är det mer tveksamt, på grund av tidsbrist från din sida.

Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug

Du njuter av trevliga möten med människor som visar att de verkligen uppskattar dig. Allt känns intensivt och spännande. Du är också väldigt generös, både ekonomiskt och känslomässigt. Ordna gärna en fest för dina vänner.


jungfru

Jungfrun 23 aug – 22 sep

Du intresserar dig för olika former och konst och skapande. Gå gärna en kurs där du kan utveckla dina talanger, eller besök utställningar, konserter och liknande evenemang. Det andliga och mystiska lockar dig också. Intuitionen är stark.


vagen

Vågen 23 sep – 22 okt

Du vill engagera dig i något nytt, något där du kan hjälpa andra människor. Kontakta gärna någon ideell grupp eller förening, du kan få en viktig roll där. Rent allmänt trivs du bäst med personer som är yngre än du själv.

skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov

Du tar ledningen i olika sammanhang, utan att bry dig om vad andra tycker. De flesta gillar din initiativförmåga, men det finns också någon som känner sig överkörd. Det kan bli en maktkamp mellan er och den lär du vinna.

skytten

Skytten 23 nov – 21 dec

Du pratar mycket och hamnar i diverse intressanta diskussioner. Ofta handlar det om etik, moral, politik och livsåskådning. Ganska hetsigt blir det också, du får tänka dig för så du inte provocerar och retar upp folk i onödan.


vadur
Stenbocken 22 dec – 20 jan

Nu handlar det om att gå på djupet, att forska och fundera och ta reda på varför saker är som de är. Du inser också vilka människor som betyder mest i ditt liv. Ytliga bekanta orkar du inte umgås med just nu, så du väljer bort dem.

vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb

Du har mycket folk omkring dig och blir lätt förtjust och förälskad. Är du singel kan du träffa en stor kärlek på en fest. Har du redan en partner ser ni varandra med nya, fräscha ögon. Även i vänskap sker en positiv utveckling.

fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar

En blandning av ny energi och dåligt samvete får dig att ta tag i saker du skjutit upp. Nu går det undan och du klarar allt du föresatt dig. Men du blir förstås ganska trött och måste unna dig att göra absolut ingenting mellan varven.

Läs också: Stort horoskop för hela sommaren!

Läs mer om stjärnor och astrologi på Monica Hortells blogg>>


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…